Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Χ. Τετράδης: «Η συνεργασία δημοτικής αστυνομίας και αστυνομίας περιορίζουν το πρόβλημα του παρεμπορίου»- Τι λέει ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου;

Σε δηλώσεις του στην Korinthian news ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου κ. Χ. Τετράδης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Α.Τ Λουτρακίου  πραγματοποίησαν ελέγχους το διήμερο που πέρασε στην παραλιακή Λουτρακίου, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις και κατασχέθηκαν τα εμπορεύματα των πλανόδιων.
Οι έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας θα συνεχιστούν σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου. Αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι ότι σε σχέση με πριν έχει περιοριστεί το πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με το παρεμπόριο στην παραλιακή».
Είναι ικανοποιημένος άραγε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου κ. Γ. Μαρίνης με τους ελέγχους που γίνονται τελευταία γιατί έχει θίξει το πρόβλημα του παρεμπορίου στο Λουτράκι πολλές φορές. Αυτή τη φορά γίνεται σοβαρή προσπάθεια για τον περιορισμό του προβλήματος; Τι λέει άραγε ο πρόεδρος;