ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Δραχμή και αναδιάρθρωση ξορκίσουν το Γερμανικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ούτε η αναδιάρθρωση, ούτε η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη αποτελούν επιλογή. Θα συνεπάγονταν αστάθμητους κινδύνους και πολιτικά«, δήλωσε ο πρόεδρος του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου της Γερμανίας (DIHK) στην εφημερίδα του Ανοβέρου »Hannoversche Allgeimene Zeitung".undefined "Θα πρέπει να χειριστούμε το θέμα προσεκτικά και να φροντίσουμε ώστε .η εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης να πατά σε σταθερό έδαφος". Πρότεινε τη δημιουργία ευρωπαϊκού οργάνου που θα παρακολουθεί τα βήματα προόδου της Ελλάδας, ώστε η βοήθεια να είναι συνδεδεμένη με ένα δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα, αλλά και ενός ανεξάρτητου ιδρύματος που θα έχει συμβουλευτικό και υποστηρικτικό ρόλο για την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και την ενίσχυση των επενδύσεων.