" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ : Aντιδήμαρχος Αθηναίων "Εχουμε αντιμετωπίσει επιτυχημένα το παρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας"

Το ακούσαμε και αυτό...στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ με την "αντικειμενικότατη" παρουσιάστρια ελλη Στάη ήταν καλεσμένος ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας του δήμου Αθηναίων Τάσος Αβραντίνης για να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας και να παρουσιάσει τα μέτρα που προτίθεται να πάρει ο Δήμος Αθηναίων και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της μεγάλης εγκληματικότητας στο κέντρο των Αθηνών.
Μέσα στα άλλα τρελά που είπε ο κύριος αντιδήμαρχος ακούσαμε και αυτό : ότι ο δήμος Αθηναίων έχει αντιμετωπίσει επιτυχημένα το....
παρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας!!!
Μπράβο κύριε αντιδήμαρχε...συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια που δώσατε λύση στο μεγάλο πρόβλημα του παρεμπορίου , είμαστε σίγουροι ότι θα δώσετε λύση και στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.
Σας ευχαριστούμε που μπορούμε να περπατάμε ελεύθερα στα πεζοδρόμια της πατησιών στο ύψος της ΑΣΟΕ και του πολυτεχνείου ,στα πεζοδρόμια της Ακαδημίας στο ύψος του πανεπιστημίου, στα προπύλαια του πανεπιστημίου , στην έρμου ,στο Θησείο, και σε άλλα κεντρικά σημεία των Αθηνών.

Μάλλον θα νομίζετε ότι οι Αθηναίοι τρώνε κουτόχορτο για να πιστέψουν αυτές τις ηλιθιότητες που λέτε.
Όχι μόνο δεν έχετε δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά το έχετε διογκώσει κύριε Αντιδήμαρχε , στα συγκεκριμένα σημεία κάθε μέρα βρίσκεις λαθρομετανάστες να πωλούν την πραμάτεια τους ,σε λίγο θα βγάλουν και πάγκους με ομπρέλες ,τέτοια ανοχή υπάρχει εκ μέρους σας.

Μόνο σε ένα θέμα είστε επιτυχημένοι κύριε Αβραντίνη...στο ψέμα και στην κοροϊδία.
http://ieroslochos.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris