" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ , ΤΑ 12ης ΓΕΝΕΘΛΙΑ.

Ως κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και στην πόλη της Λάρισας η Γιορτή Βιβλίου.
Μία γιορτή που εγκαινιάζεται αύριο Τετάρτη 25 Μαΐου στις 8 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία με την προσδοκία να προσελκύσει και φέτος το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού.
Πρόκειται ουσιαστικά για την 12η Έκθεση Βιβλίου ή συνάντηση πολιτισμού όπως την αποκαλούν οι διοργανωτές της.
Η φετινή διοργάνωση προβλέπεται ιδιαίτερα πλούσια καθώς συμμετέχουν τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία της πόλης εκπροσωπώντας όλους τους εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας αλλά και τους σημαντικότερους του εξωτερικού.
Πέρυσι οι Λαρισαίοι που επισκέφθηκαν την έκθεση ξεπέρασαν τις 25.000 στη διάρκεια των 10 ημερών της λειτουργίας της και φέτος παρά την οικονομική κρίση που πλήττει και το βιβλίο οι διοργανωτές ευελπιστούν ο αριθμός αυτός να αυξηθεί.
Την 12η Έκθεση Βιβλίου διοργανώνει η Ένωση Βιβλιοπωλών Λάρισας «Φίλων ο Λαρισαίος» και τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας.
Αναλυτικά τα βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν είναι: PROSPERUS/ΤΣΙΑΡΑΣ,ΣΚΑΛΑ, ΣΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΓΝΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΒΙΒΛΙΟΓΝΩΣΗ και ΔΡΙΣΤΕΛΛΑ.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου και οι ώρες λειτουργίας είναι τις καθημερινές από 18.30 έως 23.30 και τα Σαββατοκύριακα από 10.30 έως 14.00 και 18.30 έως 23.30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris