" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Τόσες καντίνες, ούτε σε πανηγύρι !!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
Είμαι απο την πρώτη ημέρα στο Σύνταγμα. Δεν είμαι ΔΕΗτζης που με πουλάνε και ξεβολεύομαι, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος που με απειλούν ότι έρχονται απολύσεις και τέλος δεν είμαι επαγγελματίας διαδιλωσακιας.
Ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος, δουλευω 10ωρο, οχι σε δουλεια παροχης υπηρεσιων κ προιοντων αλλα σε πληρως παραγωγικο αντικειμενο με καινοτομια σε Ευρωπαικο επιπεδο.

Παρολα αυτα νιωθω οτι απειλειται το αυριο μου, τα ονειρα μου. Ο μονος λογος που γυρισα στην ελλαδα πριν μερικα χρονια ηταν να χρησιμοποιησω το ταλεντο μου σε αυτο που μου αρεσει να κανω. Παλεψα, παλευω και δεν εχω σκοπο να σταματισω να παλευω...

Δεν ειχα κατεβει σε καμια συγκεντρωση στο παρελθον και δεν εχω σκοπο να κατεβω διπλα σε κομματα σημαιες και διπλα σε ανθρωπους που εχουν παρει μεταπτυχιακο στο πως γινονται οι διαδηλωσεις και στο πως ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΑΙ/ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ο κοσμος που συμμετεχει.

Οπως προανεφερα ειμαι απο την πρωτη στιγμη στο Συνταγμα σε καθημερινη βαση. Μερα με τη μερα βλεπω ομως να αλλαζει και ο κοσμος και γενικοτερα το κλιμα...

Τι εννοω...
Πρωτη ημερα εβλεπες απλο κοσμο που κατεβηκε μην ξερωντας τι θα συναντησει (ισως και η πιο αγνη εκφραση)...με παρατραγουδο κατι συνδικα-ληστες τους οποιους γιουχαραν και δεν ξαναεμφανιστηκαν απο τοτε!

Ημερα δευτερη...ο ιδιος κοσμος  αλλα η αυξημενη προσελευση κεντισε το επιχηρηματικο δαιμονιο και εκαναν την εμφανιση τους 2-3 καντινες με λουκουμαδες και "βρωμικα".

Ημερα τριτη...Η πλατεια συνταγματος εχει κατακλυστει απο κοσμο και καντινες.
Καλυτερα να μη συνεχισω την ημερολογιακη ανασκοπιση ολοι καταλαβαινετε που το παω....Αποκορυφωμα λοιπον χθες....12 καντινες στην πλατεια και αλλες 3-4 ακομα απεναντι απο τη βουλη οταν προτοεφτασα μου θυμισε γραφικο επαρχιοτικο πανηγυρι με σουβλακια, εγχρωμους να πωλουν Louis Vitton και χωμενες μεσα στον απλο κοσμο μικρες ομαδες με μεγαφωνα, οι οποιοι αρχικα φωναζαν "εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι" και μολις ειδαν να μη συμμετεχει η να τους αποδοκιμαζει ο κοσμος, το γυρισαν σε πιασαρικα χυδαια μυνηματα που "γαργαλουσαν" ομορφα τα αυτια ορισμενων απο τους συμμετεχοντες. Το τελειωτικο χτυπημα...αρχιζουν να λενε για το ΣΚΑΙ....δεν ηθελε πολυ φαντασια να καταλαβω τις καταβολες αυτων των "αγνων" ομαδων....εφαγα μια τρελη ξενερα και αποφασισα να παω σπιτι μου.

Αισθανθηκα ως "μη γνησιος αγωνιστης"...ισως τα χρονια μακρια απο την Ελλαδα με αλλοτριωσαν....δεν ξερω τι φταιει...αλλα ισως ο καθενας θα επρεπε να σκεφτει τι εικονα θελει να εχει η συμμετοχη του.

Απευθυνομαι στον απλο αγανακτισμενο κοσμο....ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ???
ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris