" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στο Δήμο Λαγκαδά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Λαγκαδάς, 13/05/2011

 Η Εμποροπανήγυρις καθιερώνεται φέτος για πρώτη φορά από το Δήμαρχο του νέου Καλλικρατικού Δήμου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη. Θα διεξαχθεί στο χώρο των Λουτρών από τις 18 έως και τις 23 Μαΐου και σκοπός της νέας Διοίκησης είναι να επαναλαμβάνεται κατ΄έτος , κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και στον ίδιο χώρο.
 Ένας χώρος 6,5 στρεμμάτων μέσα στην καταπράσινη Λουτρόπολη έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των συμμετεχόντων , με παράλληλη δυνατότητα επέκτασης, εφόσον χρειαστεί.
 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι έμποροι και παραγωγοί του Δήμου Λαγκαδά κατά προτεραιότητα και κατ΄επέκταση και άλλων Δήμων. Για τους Δημότες μας ως κόστος συμμετοχής ορίστηκε το ποσό των 30 Ευρώ και για τις έξι (6) ημέρες διάρκειας της Εμποροπανήγυρης. Για τους ετεροδημότες που επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους , το κόστος ανέρχεται στα 30 Ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο εφάπαξ, που ισχύει επίσης για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.  Η Εμποροπανήγυρις θα λειτουργεί και θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 Ο αριθμός των αιτήσεων – μέχρι στιγμής – ανέρχεται περίπου στις 100 συμμετοχές , ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει  ακόμη περισσότεροι έμποροι εντός και εκτός ορίων του Δήμου Λαγκαδά.
 Η Εμποροπανήγυρις έχει να παρουσιάσει στους επισκέπτες μία μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων, η οποία περιλαμβάνει από εκθέσεις γεωργικών μηχανημάτων , ξυλόγλυπτων κατασκευών (από το Δήμο Τρικάλων) , ειδών αργυροχρυσοχοΐας (Δήμος Ιωαννίνων) μέχρι τρόφιμα, βιολογικά προϊόντα, είδη οικιακής χρήσης και Λούνα Παρκ.
 Παράλληλα , το προσωπικό των Λουτρών είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό λειτουργώντας πλήρως τις εγκαταστάσεις του και προσφέροντας χώρους διαμονής, σίτισης και αναψυχής.
 Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ευχαριστεί όλους τους Δημότες για την στήριξη και την θερμή υποδοχή των πρωτοβουλιών της νέας Διοίκησης , γεγονός που αποδεικνύει ότι οι συνδημότες μας τάσσονται συνοδοιπόροι σε κάθε προσπάθεια για ουσιαστική αναβάθμιση και προβολή του τόπου που ζούμε, αγαπάμε και στηρίζουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris