" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ανοιξιάτικη γιορτή τέχνης στη Λάρισα.


T1
Ήρθε η άνοιξη και είναι καιρός να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας.
Ο πρωτοποριακός χώρος τέχνης Terre d’ Artistes και ο Δήμος της Λάρισας συνδιοργανώνουν  μια εβδομαδιαία γιορτή Τέχνης από τις 20 έως τις 26 Μαϊου στο Θέατρο ΟΥΗΛ στην Λάρισα.
Το εικαστικό αυτό γεγονός ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελληνική περιφέρεια με 500 έργα αριστούχων αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.
Ο χώρος τέχνης Terre d’ Artistes, με κεντρική φιλοσοφία «τώρα η τέχνη είναι για όλους», στοχεύει στο άνοιγμα της αυθεντικής σύγχρονης ζωγραφικής στο ευρύ κοινό.
t2
Για τον λόγο αυτό οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αλλά και να αποκτήσουν αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής των μεγάλων ονομάτων του αύριο σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Δεν έχουμε λοιπόν, παρά να διαλέξουμε τις πινελιές που θα «ανανεώσουν» τον χώρο και κυρίως την διάθεσή μας. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Λαρισαίων Κωνσταντίνος Τζανακούλης ο οποίος δήλωσε ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους καλλιτέχνες από την αρχή της εικαστικής τους πορείας. Για αυτό και καλεί όλους τους Θεσσαλούς να επισκεφτούν την γιορτή τέχνης προκειμένου να στηρίξουν το νέο αίμα καλλιτεχνών, μια και αυτοί αποτελούν το μέλλον του πολιτισμού στον τόπο μας.
t3
20 έως 26 Μαϊου 2011
Θέατρο ΟΥΗΛ (Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου, Λάρισα)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ καθημερινά 11:00 – 22:00

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris