" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Δυναμικά ο δήμος Νεάπολης -Συκεών.

Συστηματικούς ελέγχους διενεργεί τις τελευταίες ημέρες στην αγορά του δήμου η δημοτική αστυνομία Νεάπολης – Συκεών προκειμένου να ανακαλύψει και να εξαλείψει περιστατικά παρεμπορίου, που είναι ζημιογόνα για τους νόμιμους πωλητές και καταστηματάρχες του δήμου.

«Η πάταξη του παράνομου εμπορίου, που τροφοδοτεί τον αθέμιτο ανταγωνισμό πλήττοντας τους υγιείς και νόμιμους επαγγελματίες και μικροεμπόρους, κατ’ επέκταση όμως και τα συμφέροντα των καταναλωτών, είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της Υπηρεσίας μας. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν χωρίς συμβιβασμούς και πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα ελαχιστοποιήσουμε τα φαινόμενα, αλλά θα φτάσουμε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα», τονίζει ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Νίκος Βαρσάμης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενήργησε η δημοτική αστυνομία στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε μικροπωλήτρια ενδυμάτων δίχως την απαραίτητη άδεια, με αποτέλεσμα να της κατασχέσουν το εμπόρευμα.

«Πολιτιστικός Μαΐος»

Γεμάτος καλλιτεχνικές εκδηλώσεις είναι ο φετινός Μάιος για τις δημοτικές ενότητες του δήμου Νεάπολης –Συκεών.

Στον Άγιο Παύλο, διοργανώνονται συναυλίες από το δημοτικό ωδείο της ενότητας, στις 14 και 29 του μήνα, από σπουδαστές του ωδείου.

Στα Πεύκα, στις 16 Μαΐου εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής των πολιτιστικών τμημάτων της Δημοτικής Επιχείρησης Πεύκων.

Τέλος στη Νεάπολη, από την Τετάρτη 25 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις εικαστικές δεξιότητες μικρών και μεγάλων καλλιτεχνών, στον εκθεσιακό χώρο του Εικαστικού Κέντρου «Ήλιος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris