" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Έφτασε η 1η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων.

H 1η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων στο Σύνταγμα είναι μια δράση στο πλαίσιο της εκστρατείας του Public για τη διάδοση της ανάγνωσης “Κάποιο βιβλίο

μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;”
Το Σάββατο 21 Μαΐου στη 13.00, τα καταστήματα Public καλούν φανατικούς βιβλιόφιλους και μη, να συμμετέχουν στην 1η γιορτή ανταλλαγής βιβλίων που διοργανώνεται στο Public στο Σύνταγμα.
Με σημαία το μήνυμα της εκστρατείας: Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;

με διάθεση εορταστική
με στόχους:
την κινητοποίηση μεμονωμένων ατόμων η ομάδων και την εξοικείωση των αναγνωστών με την ιδέα της δημόσιας ανταλλαγής βιβλίων και απόψεων, το Public σας καλεί να διαλέξετε από τη βιβλιοθήκη σας τα βιβλία που αγόγγυστα θα μπορούσατε να αποχωριστείτε προκειμένου να τα ανταλλάξετε με αυτά κάποιου άλλου αναγνώστη.

Στη Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων, την μουσική επιλέγει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Ζερβός (RED FM).

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, που έχει ξεκινήσει το Public (υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου), για την διάδοση της ανάγνωσης θα ακολουθήσουν δράσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, λαμβάνοντας υπόψη και αξιοποιώντας την εγχώρια και διεθνή εμπειρία.

Παρακαλούμε όποιον θέλει να συμμετάσχει στην εκστρατεία του Public για το βιβλίο είτε ιδιωτικά, είτε εκπροσωπώντας κάποια ομάδα, φορέα ή εταιρία να απευθυνθεί στο email: brc@odv.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris