" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Παράταση στο παζάρι βιβλίου στο Περιστέρι

Παράταση στο παζάρι βιβλίου στο Περιστέρι
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το 1ο Bazaar Βιβλίου υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου μέχρι και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013, που πραγματοποιείται στην πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο), σταθμός Μετρό «Περιστέρι».

Το καλοκαιρινό bazaar έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες Περιστεριώτες και επισκέπτες από άλλες περιοχές της Αττικής να απολαύσουν έναν μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης με το σύνθημα: «Tώρα και στο Περιστέρι, βιβλία από 1 ευρώ!».

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης κατά την επίσκεψή του στα περίπτερα των βιβλιοπωλών της πόλης μας, συνομίλησε μαζί τους και με τους φίλους του βιβλίου, που έσπευσαν να αποκτήσουν καινούργιους «φίλους» για τη θερινή περίοδο.

Ο κ. Παχατουρίδης επεσήμανε ότι ο Δήμος Περιστερίου στηρίζει έμπρακτα τους φίλους του βιβλίου και μετά την πρωτόγνωρη αποδοχή που είχε το 1ο Bazaar Βιβλίου, πλέον θα γίνει θεσμός.

Προτρέποντας όλους τους Περιστεριώτες να βάλουν τα βιβλία στα σπίτια τους και αυτά θα τους το ανταποδώσουν πολλαπλά. Και δεν είναι μόνο θέμα ευκαιρίας σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς, μα και αν κάποιος δε επιθυμεί ή δεν ευκαιρεί να διαβάσει θα έχει σίγουρα φίλους που θα χαρούν αν πάρουν για δώρο βιβλία. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris