" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Καταγγελίες για κυκλώματα στις άδειες για καντίνες και πάγκους παζαριών

Ελαφρώς άστοχο το ρεπορτάζ του ALPHA μιας και μπέρδεψε στην κυριολεξία τους τηλεθεατές.
Ξεκινώντας από την αρπαχτή του Αντιδημάρχου του Δήμου Χαϊδαρίου, φτάνει σε κάποιον ιδιώτη ο οποίος αναφέρει πως γνωρίζει τάχα κάποιον με 40 !!! παρακαλώ πόστα πώλησης <<βρώμικου>>.
Ο δε άλλος επαγγελματίας βασανίζεται 40 χρόνια για μια άδεια πώλησης λουλουδιών!!!!! 
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά.
ΤΕΣΠΑ...
Το δημοσιεύουμε αυτούσιο
Διαβάστε το(Τα συμπεράσματα δικά σας):

Μπαράζ καταγγελιών για τα κυκλώματα που λυμαίνονται το χώρο της καντίνας και των πάγκων παζαριών γίνονται μετά την σύλληψη του αντιδημάρχου στο Χαϊδάρι για εκβίαση σε βάρος ιδιοκτήτη καντίνας. «Μας ζητούν χρήματα, για να μας δώσουν ένα καλό πόστο», καταγγέλλουν οι επαγγελματίες, ενώ οι αρμόδιοι υποστηρίζουν, ότι ο κλάδος των μικροπωλητών δεν θέλει να υπάρχουν κανόνες. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες πάντως, το πόστο που θα καταλάβει μία καντίνα ή ένας πάγκος, είναι σαν… Χρηματιστήριο. Όσο πιο καλή θεωρείται η θέση, τόσο περισσότερα πρέπει να δώσει ο ενδιαφερόμενος κάτω από το τραπέζι.

Σύμφωνα με μικροπωλητές, η περίπτωση του αντιδημάρχου στο Χαϊδάρι σπανίζει, καθώς συνήθως τρίτα πρόσωπα χωρίς δημόσιο αξίωμα τους προσεγγίζουν και ζητάνε χρήματα, για να μεσολαβήσουν στους αρμόδιους, ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, καταγγελίες για το μεγαλύτερο παζάρι της χώρας στο Σχιστό Κερατσινίου κάνει επίσημα το συνδικάτο μικροπωλητών, καθώς όπως υποστηρίζει, η θέση των πάγκων δεν γίνεται με κλήρωση, όπως ορίζει ο νόμος. Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Περάματος, ο οποίος υποστηρίζει, ότι οι κληρώσεις «πάγωσαν», γιατί οι μικροπωλητές είχαν στήσει φάμπρικα επi-νοικιάσεων των θέσεων. Το παζάρι πάντως μέχρι σήμερα σίγουρα δεν λειτουργούσε σωστά, γι’ αυτό και όπως λέει ο Δήμαρχος Περάματος, διέλυσε την υπηρεσία, που όριζε τις θέσεις των πάγκων.

Καταγγελίες για επενοικιάσεις πάγκων ή καροτσιών από συναδέλφους τους γίνονται και από τους ίδιους τους επαγγελματίες. Όπως υποστηρίζουν, κάποιοι δηλώνουν αναξιοπαθούντες, παίρνουν μια άδεια και με αυτή στήνουν δεκάδες μικρές μεταφερόμενες καντίνες στους δρόμους της πόλης. 
ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris