" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αίγυπτος: 15 μικροπωλητές νεκροί μετά από συμπλοκή για τους πάγκους

ΚΑΪΡΟ:
Τουλάχιστον 15 πλανόδιοι πωλητές έχασαν τη ζωή τους απόψε στο κέντρο του Καΐρου κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αφορμή το χώρο όπου είχαν τοποθετήσει το εμπόρευμά τους, όπως ανέφερε μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας της Αιγύπτου.
(φωτογραφία αρχείου)
Δύο από τα θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι και σφαίρες. Οι υπόλοιποι 13 κατέφυγαν σε ένα στεγασμένο περίπτερο το οποίο πυρπολήθηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σ' αυτό και να βρουν τραγικό θάνατο.
"Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν. Οι 13 από αυτούς κάηκαν ζωντανοί στη συμπλοκή που ξεκίνησε μεταξύ των πωλητών, με αφορμή μια παλαιότερη συμφωνία μεταξύ τους για τις θέσεις τους" είπε η πηγή αυτή, διευκρινίζοντας ότι επρόκειτο για μια διένεξη μεταξύ πλανόδιων και καταστηματαρχών στην περιοχή Μόσκι, στο Παλιό Κάιρο.
Πυροσβέστες και άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας επενέβησαν όταν πυρπολήθηκε το περίπτερο, από το οποίο ανασύρθηκαν νεκροί 13 άνθρωποι.
Μέχρι στιγμής το επεισόδιο αυτό δεν φαίνεται να συνδέεται με την πολιτική κρίση που έχει διχάσει την Αίγυπτο μετά την ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από τον στρατό της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris