" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Η περιπλάνηση, η εναλλαγή, η δημιουργικότητα, η επιστροφή στις κλασικές αξίες αλλά και στην ποιότητα της εντοπιότητας δεν είναι μόνον σημεία των καιρών


Το τεύχος Ιουλίου του real taste & style στην καρδιά του καλοκαιριού εσάς σας βρίσκει σε καλοκαιρινό mood και εμάς σε μια... νόστιμη περιήγηση στα πανηγύρια του καλοκαιριού. Η καλοκαιρινή μας διάθεση συνεχίζεται με πρωτότυπες και παραδοσιακές γεύσεις για να μετατρέψετε το σπίτι σας στο πιο όμορφο ταβερνάκι, ενώ σας δροσίζουμε με τις πιο cool γλυκές συνταγές! Ακολουθήστε μας... 

Στις πρώτες σελίδες του περιοδικού μας σας προσκαλούμε σε μια γευστική περιήγηση στα πανηγύρια του καλοκαιριού! Ζήστε την ατμόσφαιρα των πανηγυριών σε Χίο, Νάξο και Πέτα και δοκιμάστε, Πρόσφορο και Μουστοκούλουρα της Παναγιάς, Χαρμόσυνα Κόλλυβα, Αμυγδαλωτά Κεράσματα, Στιφάδο δύο κρεάτων, Φλωρεντίνες του Αι Γιάννη, Φανουρόπιτα και Αρτους Πανηγυρικούς για αρτοκλασίες.

Η σεφ Ιωάννα Τσολομίτη γεμίζει... ό,τι γεμίζεται και το τυλίγει για να μας παρουσιάσει τις πιο νόστιμες και αρωματικές συνταγές που μυρίζουν καλοκαίρι. Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να ετοιμάσετε υπέροχα Μεσογειακά «γεμιστά»... πιάτα όπως Σαρδέλες με πιπεριά Φλωρίνης, Κολοκυθοανθούς, Μελιτζάνα με κοτόπουλο, Κρεμμυδόφυλλα με κιμά, Καλαμαράκια με αρωματικά και λαχανικά, Γρήγορα γεμιστά μύδια, Αμπελόφυλλα με λαχανικά, Φύλλο γεμιστό με τυρί και Πατάτα με κρέμα. 

Οπωσδήποτε, παγωτό... το πιο απολαυστικό γλυκό του καλοκαιριού που αναδεικνύει και αναδεικνύεται μέσα από τις συνταγές της chef patissier Ειρήνης Μπάρδη. Έχουμε και λέμε: Γλυκιές μπάλες με παγωτό βανίλια, Smoothie με βατόμουρα, Παγωμένα γλειφιτζούρια βατόμουρο με γιαούρτι, Παγωτό λεμόνι με λεβάντα, Γλυκιές τηγανίτες με παγωτό φιστίκι και σφένδαμο και Πίτα με ροδάκινα, δαμάσκηνα και παγωτό κρέμα. 

Ανοίξαμε το gourmet ημερολόγιο της Μανίνας Ζουμπουλάκη και ανακαλύψαμε ποια είναι τα αγαπημένα της πιάτα, τα εστιατόρια- στέκια της, τις γαστρονομικές της εμμονές και βέβαια την πιο νόστιμη γρήγορη συνταγή της: Ψευτο-σουφλέ λαχανικών. 

Αυτές είναι οι νέες τάσεις στη γαστρονομία! Η περιπλάνηση, η εναλλαγή, η δημιουργικότητα, η επιστροφή στις κλασικές αξίες αλλά και στην ποιότητα της εντοπιότητας δεν είναι μόνον σημεία των καιρών αλλά και της κουζίνας. Νέα συστατικά, νέα προϊόντα, νέοι τρόποι κατανάλωσης, νέες αγορές ανοίγουν... 

Και φυσικά όπως σε κάθε τεύχος σας ενημερώνουμε για τα νέα από την ελληνική και παγκόσμια γαστρονομική και οινική σκηνή, σας προτρέπουμε να παίξετε με τις γνώσεις λύνοντας και μαγειρεύοντας... με ένα σταυρόλεξο και μέχρι τελευταίας σελίδας σας προτείνουμε μια συνταγή με λάμψη: τάρτα με σπανάκι από το χορτοφάγο Πολ Μακάρντεϊ. 

Καλές διακοπές σε όλους!
Ραντεβού το Σεπτέμβρη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris