" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ξεκινούν οι ετοιμασίες για την Εμποροπανήγυρη Κατερίνης

Τους όρους της κανονιστικής απόφασης για τη λειτουργία της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης, καθώς και την εγκατάσταση και λειτουργία του Λούνα Πάρκ καθώς και των λοιπών ψυχαγωγικών παιγνίων για το 2013 ενέκρινε ομόφωνα χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Σύμφωνα με την εισήγηση του προϊσταμένου της αρμόδιας υπηρεσίας κ. Κιτιξή η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης θα ανοίξει φέτος τις πύλες της στις 1 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την ενοικίαση χώρου στην εμποροπανήγυρη θα ξεκινήσουν στις 6 Αυγούστου μέχρι και τις 14 Αυγούστου, ενώ τη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων καθόλη τη διάρκεια του πανηγυριού θα επιμεληθεί ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου Κατερίνης. Μάλιστα, ο Δήμος Κατερίνης θα ζητήσει και τη συνδρομή της ελληνικής αστυνομίας, της δημοτικής αστυνομίας και της τροχαίας για την τήρηση της τάξης και την ασφάλεια των πολιτών, ενώ επίσης θα ζητηθεί και η συνδρομή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Τοποθετούμενος επί του θέματος το μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέφανος Νατσιός τόνισε ότι θα πρέπει να μπει μία "τάξη" σε ότι αφορά την χωροθέτηση των πάγκων στην εμποροπανήγυρη έτσι ώστε να υπάρχει μία ομοιογένεια, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο θέμα των θέσεων πάρκινγκ. Ο κ. Νατσιός ζήτησε να υπάρξει ειδική μέριμνα από μέρους του δήμου για την εξεύρεση θέσεων στάθμευσης, αφού μεγάλο πρόβλημα στους κατοίκους της Ανδρομάχης παρατηρείται κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης.

Απαντώντας ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Γιούμιδης, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιος χώρος του Δήμου πλησίον του χώρου της εμποροπανήγυρης που να μπορέσει έστω για τις ημέρες λειτουργίας αυτής να καταστεί ως χώρος πάρκινγκ, παρόλα αυτά είπε θα μπορούσε αν έρθει σε επικοινωνία με την τεχνική υπηρεσία να καθαριστεί ο χώρος περιμετρικά του Πέλεκα για να μπορέσουν να παρκάρουν τα οχήματα.

Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris