" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κλείστε τα filiatranews!!!Nτροπή τους!!!Προβοκάτσια Νίκα κατά Τατούλη.

Την μπάλα φαίνεται ότι έχασε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μιας και η ιστορία με τους υποστηρικτές των απόψεων του δημάρχου δεν του βγήκε. Έπεσε ένα σχετικό διαδικτυακό κράξιμο.....

Στην απέλπιδα προσπάθεια του ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας να καταργήσει με το έτσι θέλω το πανηγύρι της Υπαπαντής στράφηκε προς άλλα παπαγαλάκια του για υποστήριξη των θέσεων του αλλά και σε ψευδέστατες ανακοινώσεις ότι δήθεν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης είναι σύμφωνος στην κατάργηση του πανηγυριού.

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης έχει ταχθεί υπέρ της πραγματοποίησης του πανηγυριού της Υπαπαντής καθότι αυτό είναι θέλημα των πολιτών της Καλαμάτας.

Ας δούμε λοιπόν τις απέλπιδες προσπάθειες του ..........

Παναγιώτη Νίκα μπας και καταφέρει να καταργήσει το Πανηγύρι της Υπαπαντής.

Διέδωσε ένα αγνώστου προελεύσεως -εμείς πιστεύουμε και εγκυρότητας- έγγραφο από την περιφέρεια ότι ο Πέτρος Τατούλης συμφώνησε στο να καταργηθεί το πανηγύρι. Για να υποστηρίξει αυτή την θέση κυκλοφόρησε ένα έγγραφο το οποίο αναγράφει ότι είναι από την περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά:
α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ.
β. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδρευε στην Τρίπολη και όχι στην Καλαμάτα. Εφόσον λοιπόν είναι έγγραφο εξερχόμενο από την Περιφέρεια έπρεπε στην ημερομηνία να αναγράφεται Τρίπολη 31/12/2010. Αντί για Τρίπολη, αναφέρει Καλαμάτα 31/12/2010. Περίεργο ε;;;;
Σαν αριθμό πρωτοκόλλου Περιφέρειας, αναφέρει τον αριθμό ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ 16942 με ημερομηνία 31/12/2010

Προσέξτε την λεπτομέρεια τώρα. Εκδόθηκε από την περιφέρεια 31/12/2010 και ελήφθη από τον Δήμο Καλαμάτας και πρωτοκολλήθηκε την ίδια ήμερα. 31/12/2010. Με πύραυλο πήγε το έγγραφο;

δ. Η σφραγίδα πρωτοκόλλου αναφέρει τον αριθμό πρωτοκόλλου Εισερχομένου εγγράφου (γιατί έχει ληφθεί) (28211), και την ημερομηνία λήψης του εγγράφου (31/12/2010)
ε. Έχει ημερομηνία 31/12/2010. Ο Πέτρος Τατούλης ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του την 1/1/2011. Συνεπώς το φερόμενο έγγραφο -αν και εφόσον είναι γνήσιο- είναι απόφαση της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της περιφέρειας Πελοποννήσου και ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ.
ζ. Ονόματα που αναφέρονται στο έγγραφο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με τους συνεργάτες του Πέτρου Τατούλη. (Δείτε το έγγραφο παρακάτω)

Από την άλλη, προχθές εστάλη για δημοσίευση, η επιστολή του εμπορικού συλλόγου με την οποία εκφράζουν την αντίθεση τους στην εμποροπανήγυρη της Υπαπαντής.
Η Επιστολή υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γεώργιο Λαγανάκο ο οποίος κατά "διαβολική σύμπτωση" είναι και Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Νίκα.
Συνεπώς εφόσον ο κ. Λαγανάκος ήταν αλλά και είναι άμεσος συνεργάτης του Νίκα, μπορούσε να μην υποστηρίξει τώρα τις απόψεις του ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας;;;

Η απορία είναι μία και μόνη.
Γιατί αυτή η "καούρα" από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, να καταργήσει ένα πανηγύρι, που δεν διαρκεί πάνω από δυο με τρεις το πολύ μέρες, με το πρόσχημα ότι υποβαθμίζεται η πόλη, πλήττονται οι καταστηματάρχες και άλλες φθηνές δικαιολογίες.
Δηλαδή σε άλλες πόλεις που γίνονται πανηγύρια, οι πόλεις αυτές υποβαθμίζονται;

ΕΑΝ με τις δυο με τρεις μέρες που κρατάει το πανηγύρι, ο Εμπορικός κόσμος της Καλαμάτας θα σωθεί από την οικονομική κρίση, θα γεμίσουν τα ταμεία τους ευρώ και θα αποκαταστήσει την σχεδόν μηδενική κίνηση στα μαγαζιά γιατί θα έχει καταργηθεί το πανηγύρι, τότε να συνταχθούμε κι εμείς με τον Δήμαρχο και να πούμε ναι να καταργηθεί. Αν είναι να πλουτίσουν οι καταστηματάρχες της Καλαμάτας εξ αιτίας ενός πανηγυριού που θα κρατούσε δυο άντε τρεις μέρες τότε να τους ρίξουμε όλους στη πυρά.
Το πρόβλημα με την αγορά δεν παρουσιάζεται αυτές τις δύο ή τρεις ημέρες. Δηλαδή τον υπόλοιπο χρόνο σκάνε από την πολύ δουλειά που μεταφέρουν τις εισπράξεις τους με χρηματαποστολές;

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Ένα πανηγύρι που ο κόσμος το θέλει -και αυτό το έχει δείξει εδώ και χρόνια- δεν μπορεί κανένας δήμαρχος να το καταργήσει με το έτσι θέλω.
Βάζει τους πολίτες απέναντι του.
Οι πολίτες κ. Νίκα, καλώς η κακώς, σας ψήφισε να λύσετε τα καθημερινά του προβλήματα. Προβλήματα με τα σκουπίδια, με τους δρόμους, με την ύδρευση, με .., με ..., με ..., και όχι για να καταργήσετε με το έτσι θέλω και έτσι γουστάρω πραξικοπηματικά ένα πανηγύρι αποδεκτό από την κοινωνία της Καλαμάτας.

Ακολουθεί το έγγραφο που δόθηκε στην Δημοσιότητα από τον Δήμο Καλαμάτας.
Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας. Κλίκ στο έγγραφο για μεγάλο μέγεθος.

 Ντροπή στο filiatranews
To πήραμε από αυτούς στο:
http://filiatranews.blogspot.com/2011/01/blog-post_9407.html#comment-form
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Κλείστε και αυτών τη σελίδα!!!
Ντροπή τους!!
Ε'ιναι αμερόληπτοι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris