" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Γράφουν για εμάς,αντί εμάς!!

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ...


ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΝΙΚΑ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΥ, ΛΑΓΑΝΑΚΟΥ, ΜΠΙΤΣΑΝΗ & ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!


ΑΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ...




Το δίκιο τους βρήκαν οι γαλάζιοι συνδικαλιστές των Μικροπωλητών στον΄πράσινο΄ υφυπουργό Εσωτερικών κ.Ντόλιο μιας που η διεύθυνση οργανώσεως & λειτουργίας ΟΤΑ τους χορήγησε επεξηγηματική που αφορά το άρθρο 99 του κώδικα δήμων και Κοινοτήτων για κόλλημα δημοτικών συμβούλων που ψήφισαν την συγκεκριμένη απόφαση αν και δεν είχαν δικαίωμα μιας που είχαν ηθικό & υλικό συμφέρων..



 Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ.Λαγανάκος ο οποίος ήταν δημοτικός σύμβουλος έως 31/12/2010 καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι μέλη του εμπορικού συλλόγου την έχουν ψηφίσει καi έτσι η απόφαση είναι άκυρη....


Αυτή την φορά ο κ.Νίκας δεν θα μπορεί να ΄στήσει΄ τους Μικροπωλητές όπως την εποχή που ήταν υφυπουργός ο γαλάζιος Νάκος, και έτσι υπάρχει σοβαρό πλέον πρόβλημα..


Ο Νίκας πλέον βρίσκεται σε πανικό μιας που οι Μικροπωλητές πριν λίγο κατέθεσαν μήνυση κατά του στον εισαγγελέα Καλαμάτας…


Μιλάμε για μεγάλη ΜΠΑΝΑΝΑ..
http://dimotikosafari.blogspot.com/2011/01/blog-post_1211.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris