Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Καλούμε όλους τους υγιείς αγωνιστικούς φορείς της Καλαμάτας, να μας συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας.

Καλούμε όλους τους υγιείς αγωνιστικούς φορείς της Καλαμάτας, να μας συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας για τέλεση της Εμποροπανήγυρης Καλαμάτας(01και 02 Φεβρουαρίου), κόντρα σε αυτούς που ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ αντί ΕΜΑΣ.
Γράφει παρακάτω η εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ.

....Αποφασισμένοι να διοργανώσουν από μόνοι τους το πανηγύρι με την ευκαιρία της θρησκευτικής εορτής της Υπαπαντής του Χριστού είναι οι μικροπωλητές, αντιπροσωπεία των οποίων βρέθηκε χθες στο Δημαρχείο Καλαμάτας. Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο πρόεδρος του σωματείου Σταμ. Mέλλος ανέφερε ότι, για άλλη μία φορά, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας πήρε μια παράνομη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, που καταργεί το θεσμό της εμποροπανήγυρης της Υπαπαντής του Χριστού.
Προειδοποίησε πως ο δήμαρχος Καλαμάτας θα βρει για άλλη μία φορά απέναντί του το συνδικαλιστικό όργανο των μικροπωλητών και κάλεσε τους Μεσσήνιους και τους Καλαματιανούς να επισκεφθούν κανονικά την εμποροπανήγυρη, στις 1 και 2 Φεβρουαρίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε πως η πανήγυρις «θα γίνει κανονικά, όπως και πέρσι. Και πέρσι ο κ. Νίκας είχε πάρει μια παράνομη απόφαση και ο εισαγγελέας είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά και θα εξετάσει τη νομιμότητα της απόφασης. Η νομιμότητα δεν είναι αυτή που υποστηρίζει ο κ. Νίκας, αλλά αυτό που κάνουμε εμείς. Ο κ. Νίκας απέφυγε για άλλη μία φορά το διάλογο και, πλέον, με ρατσιστικό τρόπο απέναντι στους μικροπωλητές κοιτά να τους εξαφανίσει, όπως ο Χίτλερ τους Εβραίους.
Θα γίνει μια κανονική εμποροπανήγυρη».