" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Με μειωμένη αισθητά την παρουσία του εμπορικού κόσμου του νομού Κορινθίας ,πραγματοποιήθηκε η ετήσια εορταστική εκδήλωση του Επιμελητηρίου

Με μειωμένη αισθητά την παρουσία του εμπορικού  κόσμου  του νομού Κορινθίας σε σχέση με τις προηγούμενες  χρονιές , πραγματοποιήθηκε η ετήσια εορταστική εκδήλωση του Επιμελητηρίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 9-1-11.Το κλίμα πάντως ήταν εμφανώς άτονο και υποτονικό εξ αιτίας του  προβληματισμού που επικρατεί σε σχέση με τίς σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά .
Αιχμή των τοποθετήσεων όσων μίλησαν, η άσχημη κατάσταση που βιώνει η χώρα, και το ερώτημα κατά πόσο θα μπορούσε να έρθει η ανάπτυξη σε αυτήν με την πολιτική του μνημονίου.
Ο Κορίνθιος Υπουργός Πάνος Μπεγλίτης τόνισε μεταξύ άλλων  ότι αν δεν είναι αξιόπιστη Ελλάδα ώστε να μπορεί να δανείζεται από τις αγορές ,τότε δεν θα μπορεί να κάνει έργα για να έρθει η ανάπτυξη.
Αποψη που δεν βρήκε και πολλους αποδέκτες αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα χρήματα του δανεισμού μας αρκούν για να αποπληρωθουν τα παλία δάνεια
Σύντομους χαιρετισμούς πραγματοποίησαν ο βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Κόλλιας ως εκπρόσωπος του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά , οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη και Άγγελος Μανωλάκης οι οποίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους και οι κουβέντες τους είχαν πολιτικές αιχμές.
Σύντομο χαιρετισμό έκανε και  ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος καθώς και άλλοι εκπροσωποι εμπορικών φορέων.Κατά τα άλλα ήταν μια εκδήλωση χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από πλευράς οργάνωσης αλλά και θεματολογίας αφού δεν είχε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris