" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Το «τσεκούρι του πολέμου» έβγαλαν στη Λάρισα

Κινέζος και Αφγανός, δυο παράνομοι πραματευτές έβγαλαν το «τσεκούρι του πολέμου» στη λαϊκή αγορά στη Λάρισα. Οι δύο προαναφερθέντες, ένας Αφγανός και ένας Κινέζος, ήρθαν αρχικά στα χέρια, επειδή διέθεταν ομοειδή προϊόντα σε διπλανούς πάγκους.
Στη διάρκεια της συμπλοκής ο Κινέζος υπήκοος, ο οποίος πουλούσε και τσεκούρια, άρπαξε ένα και χτύπησε με αυτό τον Αφγανό στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το χώρο, εγκαταλείποντας την πραμάτεια του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Το αξιοσημείωτο είναι, ότι χτες και σε άλλη λαϊκή αγορά της πόλης, υπήρξε επίσης συμπλοκή, μεταξύ Κινέζου και Αφγανού μικροπωλητή με την ίδια αιτία, χωρίς όμως στη δεύτερη περίπτωση το περιστατικό να έχει αιματηρή κατάληξη.
Και στις δύο περιπτώσεις, επενέβη η Δημοτική Αστυνομία και όπως έγινε γνωστό, με αφορμή τα δύο περιστατικά, ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα γίνονται συνεχείς έλεγχοι και κατασχέσεις μεγάλου όγκου προϊόντων, που πωλούν παράνομα πλανόδιοι,αλλοδαποί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris