" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ο νόμος κυνηγά μόνο τους Έλληνες


Την ίδια ώρα που η Ελλάδα έχει γεμίσει παραεμπόριο από πλανόδιους λαθρομετανάστες , οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του νόμου συλλαμβάνουν τους Έλληνες καστανάδες !!!
Η τσιμπίδα του Νόμου διενεργεί συλλήψεις σε βάρος Ελλήνων μικροπωλητών σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια ενώ κάνει τα στραβά μάτια στο σοβαρό παραεμπόριο πλαστών CD – DVD και κάθε λογής αντίγραφο επωνύμων προϊόντων που πωλείται σε εξευτελιστικές τιμές μπροστά από τις βιτρίνες των φορολογούμενων επιχειρήσεων.
Χαρακτηριστικό το φιάσκο των ελεγκτικών μηχανισμών της Νομαρχίας Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου, οπού συνέλαβαν γυναίκα οπού έψηνε και πουλούσε κάστανα.
Η… τιμωρία του παραεμπορίου ξεκίνησε και εξαντλήθηκε στην περίπτωση γυναίκας που έψηνε και πωλούσε κάστανα στην αγορά του Βόλου.
Εις βάρος της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ, γιατί δεν είχε άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου , ενώ κατασχέθηκαν από την ίδια τρία σακιά κάστανα των 15 κιλών το καθένα και 150 πλαστικά ποτήρια!
Η κ. Αναστασία Φώτα, αποτελεί μια από τις γνωστές «φιγούρες» στην κεντρική αγορά του Βόλου.
Επί 12 χρόνια στήνει τη μικρή ψησταριά της στη συμβολή των οδών Ερμού και Κ. Καρτάλη. Ψήνει κάστανα και τα πουλάει στους περαστικούς- επισκέπτες της αγοράς, που τη γνωρίζουν με το μικρό της όνομα.

Τι όμως κρύβεται πίσω από το χονδρό παραεμπόριο των λαθρομεταναστών ;;
Έχει ποτέ αναρωτηθεί κανείς, ποιος τροφοδοτεί με cd , dvd και χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» τους πλανόδιους λαθρομετανάστες ;;;
Είδατε ποτέ κανέναν Έλληνα να πουλά στο δρόμο CD και DVD ;
Όχι βέβαια… διότι ο Έλληνας έχει στοιχεία και τα στοιχεία διεγείρουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να τον συλλάβουν και να εισπράξουν ζεστό χρήμα.
Γιατί πάντα λαθρομετανάστες ;;;;
Διότι οι λαθρομετανάστες είναι αδήλωτοι και λειτουργούν ως πωλητές φαντάσματα.
Χορό εκατομμυρίων ευρώ έχουν στήσει κάποιοι αετονύχηδες που δημιουργούν ομάδες «γκέτο» αδήλωτων λαθρομεταναστών χρησιμοποιώντας τους ως μέσο προώθησης του παράνομου λαθρεμπορίου.

Tα γκέτα είναι οργανωμένα με leaders (αρχηγούς) και δεν λειτουργούν αυτόνομα αλλά ενώνονται μεταξύ τους μέσω συνδέσμων , όλο το χρήμα βέβαια, συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένα χέρια.
Εκατομμύρια κωδικοί προϊόντων μαϊμού με ισχυρούς συνδέσμους στα τελωνεία της χώρας διοχετεύουν από την πίσω πόρτα καθημερινά κοντέινερ τέτοιων προϊόντων με σκοπό την προώθηση τους στα οργανωμένα γκέτα του παραεμπορίου για να τροφοδοτήσουν τους πλανόδιους λαθρομετανάστες πωλητές.
Ξέρατε οτι υπάρχουν δικηγόροι και δικηγορικά γραφεία ολόκληρα που λειτουργούν αποκλειστικά με τις συλλήψεις λαθρομεταναστών μικροπωλητών ;;;
Ποιος νομίζετε οτι αναλαμβάνει αυτά τα τεράστια έξοδα , ο λαθρομετανάστης ;;
Η βιομηχανία παραεμπορίου είναι άμεσα συνδεδεμένη και με το δουλεμπόριο !!!
Θα ήταν φοβερή αφέλεια βέβαια να πιστεύει κανείς πως όλα αυτά το κράτος και οι κατά καιρούς κυβερνήσεις δεν τα γνωρίζουν , και μόνο λοιπόν με αυτό, προκύπτει το εύλογο ερώτημα
Ποίοι είναι αυτοί οι σύνδεσμοι και οι μηχανισμοί που έχουν τόσο στενές σχέσεις με το «νομιμο» κράτος ;;
Δεν ελέγχονται ποτέ και πουθενά ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ενώνονται και με άλλους συνδέσμους «εισαγωγής» λαθρομεταναστών στη χώρα !!!
Θα επανέλθουμε…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris