" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Καλά κινείται η νέα Δημοτική αρχή στο Ηράκλειο Αττικής.

Πολιτική απόφαση για τη δυναμική αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου πήρε η νέα Δημοτική Αρχή Ηρακλείου Αττικής που ξεκίνησε να μαζεύει εμπορεύματα και πάγκους από τις λαϊκές αγορές της πόλης.
Η πρώτη οργανωμένη επιχείρηση από το προσωπικό της δημοτικής αστυνομίας έγινε το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου στη μεγάλη λαϊκή αγορά των οδών Κουντουριώτου και Ελ. Βενιζέλου παρουσία του Αντιδημάρχου και πολιτικού προϊσταμένου της υπηρεσίας, κ. Γιάννη Κεσκινίδη.
Οι άνδρες και γυναίκες της υπηρεσίας μάζεψαν τα εμπορεύματα των παράνομων μικροπωλητών που κατακλύζουν κάθε Παρασκευή τα πεζοδρόμια της Ελ. Βενιζέλου (από εκεί δηλαδή που τελειώνει η κανονική λαϊκή) φορτώνοντας ένα φορτηγάκι του Δήμου. Σε κάποιο σημείο, μάλιστα που έγινε ένα μικροπεισόδιο με έναν έμπορο χρειάστηκε η συνδρομή και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα, αφού καταγράφηκαν, τοποθετήθηκαν σε αποθήκη του Δήμου και εφόσον δεν αναζητηθούν εντός εικοσαημέρου θα κατασχεθούν και θα μοιραστούν σε ευπαθείς οικογένειες. “Στόχος μας είναι η πάταξη του παράνομου εμπορίου και αυτό θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Καλούμε τους μικροπωλητές να προβούν στις ανάλογες ενέργειες για να βγάλουν άδεια” δήλωσε στο Χτύπο ο κ. Κεσκινίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris