" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Σύσκεψη για παρανομίες εμπορίου και παρκαρίσματος

Η συγκρότηση μιας ομάδας εργασίας, που το επόμενο δεκαπενθήμερο θα θέσει υπό συζήτηση συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και του παράνομου παρκαρίσματος στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη.
Όπως ανέφερε ο κ. Μπουτάρης η σύσκεψη έγινε λόγω της απαράδεκτης εικόνας που παρουσιάζει η πόλη από τον όγκο των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων και την άνθιση του «εμπορίου των σεντονιών» σε κεντρικούς δρόμους, σε πεζοδρόμια και λαϊκές αγορές.
«Για το παρεμπόριο και το παράνομο παρκάρισμα θα τεθούν οι ανάλογες προτάσεις από την επιτροπή που συγκροτήθηκε σήμερα, ώστε σε μια δεύτερη σύσκεψη να προχωρήσουμε στη λήψη των αναγκαίων μέτρων», πρόσθεσε ο δήμαρχος της πόλης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας του ΣΔΟΕ των τελωνείων, οι αντιπρόεδροι του ΕΒΕΘ και του Εμπορικού Συλλόγου και οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής, Καλυψώ Γούλα και Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, Χασδάι Καπόν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris