" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ρόδος: Οι μικροπωλητές της Πύλη Ντ’ Αμπουάζ, αντίθετοι με τη μορφή των πάγκων.

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι ανακοινώσεις που έγιναν από τη δημοτική αρχή  για τη μορφή που θα έχουν οι πάγκοι των μικροπωλητών.
Οι μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Πύλη Ντ’ Αμπουάζ  δήλωσαν συγκεκριμένα  αντίθετοι  με την μορφή που θα πρέπει να έχουν οι πάγκοι.
Αυτό ξεκαθάρισαν σε συνάντηση που είχαν με τον αντιδήμαρχο  Πολεοδομικών Εφαρμογών κ. Γιώργο Κακούλη, τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κ. Γιώργο Πόκκια, τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης κ. Χάρη Λαμπρίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Σε έντονο ύφος οι μικροπωλητές ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν και χρήματα για να προχωρήσουν σε αναβάθμιση των πάγκων τους.
Οι δύο αντιδήμαρχοι διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να  διευκολυνθούν οι μικροπωλητές και να καλύψουν το κόστος για την απόκτηση των νέων πάγκων.
«Οι μικροπωλητές  είχαν αντιρρήσεις  για τους πάγκους που θα κατασκευαστούν. Ζητήσαμε  από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να γίνουν  κάποιες τροποποιήσεις στα σχέδια. Το οικονομικό ζήτημα έχουμε πρόθεση να το αντιμετωπίσουμε. Είναι δυνατό δηλαδή, να τους διευκολύνουμε ώστε να καταφέρουν να καλύψουν το κόστος για τους πάγκους», εξήγησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών κ. Γιώργος Κακούλης.
Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών αναφέρθηκε και στις εργασίες που γίνονται για την επισκευή του ξύλινου περιστυλίου στο κτιριακό συγκρότημα της Νέας Αγοράς.
«Προχωρούν με αρκετά γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες για την επισκευή του ξύλινου περιστυλίου στο  κτιριακό συγκρότημα της Νέας Αγοράς. Πήραμε όλα τα  μέτρα ασφαλείας. Το έργο θα τελειώσει στο τέλος Μαρτίου», δήλωσε ο κ. Κακούλης.
Σε ερώτηση σχετικά με τις παρεμβάσεις στη Μεσαιωνική Πόλη, ο κ. Κακούλης δήλωσε, πως θα ξεκινήσουν σύντομα εργασίες καθαρισμού.
«Οι προετοιμασίες για την Μεσαιωνική Πόλη συνεχίζονται. Επιδιώκουμε  να κάνουμε παρεμβάσεις  και να καθαρίσουμε   κάποια  σημεία  που είναι εστίες μόλυνσης», εξήγησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών.
dimokratiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris