" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ρόδος: σύσκεψη για τους μικροπωλητές της πύλης Ντ’ Αμπουάζ.

Σύσκεψη με τους μικροπωλητές που θα δραστηριοποιηθούν τη φετινή σεζόν στην πύλη Ντ’ Αμπουάζ (σ.σ. “Πλατανάκια”), πραγματοποιήθηκε, χθες, στα γραφεία του παραρτήματος της ΠΕΔ, υπό την Προεδρία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ρόδου κ. Γιώργου Πόκκια.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τους παρουσίασε το σχέδιο για τα καινούργια κιόσκια που θα τους δοθούν  με στόχο να υπάρχει μία ομοιομορφία και συζήτησαν γενικά για τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που μπαίνουν.
Φαίνεται ότι οι μικροπωλητές είχαν κάποιες ενστάσεις για τα κιόσκια ωστόσο έπειτα από συζητήσεις αλλά και επιτόπια επίσκεψη κατόρθωσαν να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση, έπειτα και από τις τροποποιήσεις που έκανε η πολεοδομία.

Σημειώνεται ότι, παρόντες ήταν τόσο ο Αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης κ. Γιώργος Κακούλης όσο και ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στα «Πλατανάκια» φέτος οι μικροπωλητές θα είναι λιγότεροι αφού από 17 έχουν μείνει 10 το πολύ 11 και τώρα η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να εξετάσει τι θα γίνει με τις κενές θέσεις, εάν, δηλαδή, θα τις προκηρύξουν ή αν θα μεταφέρουν άλλους εκεί.

Όσο αφορά στους μικροπωλητές του Μανδρακιού, το θέμα έχει διευθετηθεί, πρόκειται για 7 θέσεις.
Τέλος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, η χωροθέτηση των μικροπωλητών θα περάσει άμεσα από το Συμβούλιο της δ.κ., στη συνέχεια η εισήγησή της θα έρθει για έγκριση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής η οποία και θα γνωμοδοτήσει στο δημοτικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για το θέμα αυτό στη συνεδρίασή του που προγραμματίζεται για τις 26 Μαρτίου.

Πηγή :| Η ΡΟΔΙΑΚΗ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris