" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η παγκόσμια ημέρα ποίησης θα εορταστεί στην 7η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar 2015

Στον χώρο της «7ης Γιορτής Βιβλίου–Bazaar 2015», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρα Ποίησης που καθιερώθηκε από την UNESCO από το 1999.

Η «10η Γιορτή της Ποίησης» έχει γίνει θεσμός για τη Θεσσαλονίκη από τους εκδότες και τους λογοτέχνες της Βόρειας Ελλάδας.

Ποιητές από τους συλλόγους και τις ενώσεις λογοτεχνών της πόλης μας θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη Γιορτή απαγγέλλοντας ένα ποίημα τους αλλά και για να γνωριστούν με το βιβλιόφιλο κοινό που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τους δημιουργούς των βιβλίων.

Όποιος επιθυμεί βεβαίως και από το βιβλιόφιλο κοινό που θα επισκεφθεί τη Γιορτή Βιβλίου θα μπορεί να διαβάσει ένα ποίημα του κατά τη διάρκεια της ημέρας, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ανοιξιάτικης Γιορτής της Ποίησης.

Επίσης καλούμε όλα τα παιδιά μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής που είχαν συμμετοχή σε κάθε Πανελλήνιο Ποιητικό Μαθητικό Διαγωνισμό που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, να έρθουν με το ποίημα τους να το διαβάσουν, επιβραβεύοντας τη συγγραφή τους από το ευρύ κοινό.

Στην καρδιά της πόλης, ο παλμός του βιβλίου εξακολουθεί να χτυπά πολύ δυνατά στη Βενιζέλου 30, όπου συνεχίζεται εντυπωσιακά το Bazaar και οι εκατοντάδες επισκέπτες από όλους τους νομούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που προσέρχονται καθημερινά, δηλώνουν πανευτυχείς μια και μπορούν να προμηθευτούν όλο και περισσότερα βιβλία της αρεσκείας τους και να επιλέξουν από τα 500.000 βιβλία που εκτίθενται σε 3 επίπεδα του χώρου των 1.000 τ.μ. και με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά…

Ωράριο καθημερινά: 9π.μ. -9 μ.μ. Σάββατο έως τις 8 μ.μ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris