" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Αποκλεισμένο γυμνάσιο της Τούμπας από τη λαϊκή αγορά

Τόσο η διευθύντρια του σχολείου, όσοι και η τριμελής επιτροπή των μαθητών ζήτησαν την απομάκρυνση της λαϊκής αγοράς, ξεκαθαρίζοντας πάντως δεν έχουν κάτι με τους μικροπωλητές

Σε κλοιό πάγκων λαϊκής αγοράς βρίσκεται κάθε Τετάρτη το 1ο Γυμνάσιο της Άνω Τούμπας, που βρίσκεται στην οδό Κλεάνθους, οι μαθητές και καθηγητές του οποίου διαμαρτυρήθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Η διευθύντρια του 1ο Γυμνασίου Φωτεινή Γιαννίτση, κατά την ομιλία της, έκανε λόγο για αποκλεισμό του σχολείου, ενώ επισήμανε τα προβλήματα καθαριότητας και ηχορύπανσης.  

Τόσο η διευθύντρια του σχολείου, όσο και η τριμελής επιτροπή των μαθητών ζήτησαν την απομάκρυνση της λαϊκής αγοράς, ξεκαθαρίζοντας πάντως δεν έχουν κάτι με τους μικροπωλητές.

«Βρισκόμαστε σε κλοιό πολιορκίας από τους πάγκους των μικροπωλητών που κλείνουν την είσοδο του σχολείου. Δεν είναι μόνο η ηχορύπανση και η πλημμελής καθαριότητα, αλλά το σχολείο είναι απροσπέλαστο σε ασθενοφόρο ή πυροσβεστική σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», είπε η διευθύντρια.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, δεσμεύτηκε πως μέσα στον επόμενο μήνα «θα σηκώσουμε τη λαϊκή αγορά από εκεί και θα την πάμε αλλού. Δεν επιτρέπεται λαϊκή αγορά να είναι μπροστά σε σχολείο».
της Κάτιας Γερακαρίτου
Voria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris