" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Σε γενναία μείωση των τελών χρήσης των κοινόχρηστων χώρων έως και 50% προχώρησε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Σε γενναία μείωση των τελών χρήσης των κοινόχρηστων χώρων έως και 50% προχώρησε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, μετά από εισήγηση της αρμόδιας οικονομικής υπηρεσίας και κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, αποφασίστηκε η μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων και των τελών διαφήμισης σε ολόκληρο το Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ως δημοτική αρχή, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες, όσο βέβαια μας επιτρέπει η γενικότερη οικονομική συγκυρία. Δεν είναι εύκολο αυτό, καταβάλει η οικονομική μας υπηρεσία αλλά και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή τεράστια προσπάθεια και μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του Δήμου, να χρηματοδοτούμε από ίδιους πόρους δεκάδες έργα σε ολόκληρο το Μαλεβίζι και να μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Τα τέλη αυτά τα οποία μειώσαμε μέχρι και κατά 50%, αφορούν ολόκληρο το Δήμο μας, καλύπτουν επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες όπως για παράδειγμα κάποιον που πραγματοποιεί οικοδομικές εργασίες και η μείωση αυτή, σίγουρα θα ανακουφίσει σημαντικά τους συμπολίτες μας.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα και δημόσια να συγχαρώ όλα τα στελέχη της οικονομικής μας υπηρεσίας, αιρετά και υπηρεσιακά, γιατί η προσπάθεια που έχουν καταβάλει αυτά τα χρόνια, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη».

Αναλυτικά η πρόταση της οικονομικής υπηρεσίας που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο:

1.    Τέλος χρήσης κοινόχρηστων χώρων που θα παραχωρείται για χρήση στους δημότες (τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, καφετέριες  κ.λ.π.) ως εξής:
(η συνέχεια εδώ !!!!)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris