" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Γιορτή φασολάδας στη Κατταβιά

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Ευστρατίου, ευχαριστεί ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας κ. Νικόλαος Ζαννετάκης,  για τη συνδρομή τους, στην εκδήλωση  ανάδειξης ενός από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα του χωριού.
Αναλυτικά στο ευχαριστήριο αναφέρονται τα εξής: «Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και οι κάτοικοι της Κοινότητας Κατταβιάς, ευχαριστούμε, για τη συνδρομή τους, στην ανάδειξη ενός από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα του χωριού μας, τα λόπια (φασόλια),  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της οποίας έγινε η εκδήλωση,  τις επιχειρήσεις της περιοχής, (Φρούτα-Μιχ. Λουκάκης & Σια Ο.Ε., Φούρνος Γενναδίου-Ασπράκης Μ.,Light HouseΠρασονήσι-οικ. Γιαννά, παραδοσιακό προϊόντα Χειρομύλια"-Παπαδοπούλου Φωτεινή), τους παραγωγούς Σκεύο Σισκαμάνη και Γεώργιο Ζαννετίδη, τους συντελεστές του μαγειρείου της υπέροχης φασολάδας.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, το Βουλευτή κ. Μάνο Κόνσολα, τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Χρήστο Ευστρατίου,  τον πολιτευτή και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στέφανο Δράκο και φυσικά το χωριανό μας, Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, που τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση, συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας, για την ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων. Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν και απόλαυσαν την εξαιρετική φασολάδα».

Πηγή :Η ΡΟΔΙΑΚΗ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris