Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Σ.ΕΚ.Β.Ε.:7η Γιορτή Βιβλίου στη συμπρωτεύουσα.

Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινά τη λειτουργία της η 7η Γιορτή Βιβλίου – Παζάρι 2015, με 180 εκδότες και με το σύνθημα «φθηνό και καλό βιβλίο για όλους» και οργανώνεται από το Σ.ΕΚ.Β.Ε.

Ο νέος χώρος των 700 τ.μ όπου θα στεγαστεί η Γιορτή Βιβλίου στη Βενιζέλου 30, πρώην Ράδιο Κορασίδη στο πιο κεντρικό, κομβικό σημείο της πόλης περίπου στο μέσο της οδού Τσιμισκή και Ερμού, θα είναι πόλος έλξης βιβλιόφιλων, κυρίως νεολαίας, μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών.

Ο χώρος αυτός του πολιτισμού στοχεύει να γίνει η βάση υλοποίησης του πολιτιστικού προγράμματος από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης αλλά και του δεκαημέρου εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και διάφορα events θα πραγματοποιούνται παράλληλα κάθε εβδομάδα, όπως και βραδιές ανάγνωσης από αγαπημένα μας βιβλία.

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βορείου Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Β.Ε.) απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους συγγραφείς – δημιουργούς των βιβλίων που βρίσκονται και διανέμουν στην πόλη μας να είναι κοντά μας και να επισκέπτονται το χώρο της Γιορτής Βιβλίου – Παζάρι, για την αλληλογνωριμία με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου.

Ο επισκέπτης θα βρει πολλούς τίτλους βιβλίων σε χαμηλές τιμές νέων και παλαιότερων εκδόσεων, που πολλές φορές η έκπτωση είναι και πάνω από 70% κα με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.

Επίσης παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και τρισδιάστατα αλλά και σχολικά βοηθήματα θα είναι στη διάθεση του κάθε παιδιού, δασκάλου και γονέα που θα προτιμήσουν να επισκεφτούν το παζάρι βιβλίου έως και τις 11 Απριλίου και να αγοράσουν και τα πασχαλινά τους δώρα.

Ωράριο:
Καθημερινά από τις 09.00-21.00, Σάββατο έως τις 20.00 και θα ακολουθείται το ωράριο της αγοράς.

Σύνδεσμος Εκδοτών Βορείου Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Β.Ε.)
Γραφεία : Εγνατία 154, 54636 (εντός ΔΕΘ, περίπτερο 15) Θεσσαλονίκη,
Τηλ και Fax: 2310 242593