" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Σε ρόλο τηλεπωλητή ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αν πέσουν έξω οι δουλειές θα πάει στα παζάρια

Σε ρόλο τηλεπωλητή ο πρώην νομάρχης

Έχει στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες τηλεοπτικού αέρα. Για πολλά χρόνια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν από τους αγαπημένους καλεσμένους πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών. 

Άλλοτε ντυμένος Ζορό, άλλοτε τραγουδώντας Καζαντζίδη, εκτόξευε την τηλεθέαση στα ύψη. Έτσι τώρα που βρίσκεται εκτός πολιτικής σκηνής αποφάσισε να ασχοληθ
εί επαγγελματικά με αυτό που γνωρίζει καλύτερα: το εμπόριο και την τηλεόραση ή για την ακρίβεια να τα συνδυάσει αφού η νέα του επαγγελματική ενασχόληση θα είναι το telemarketing. 

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος τού έβαλαν την ιδέα να μπει μπροστά από τις κάμερες. 

«Ήδη έχω έρθει σε επαφή με μία εταιρεία παραγωγής και μετά το Πάσχα υπολογίζω θα είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε εκπομπές» εξηγεί στη «Real News».

«Βέβαια εγώ δεν θα πουλάω βιβλία. Στην αρχή θα πουλάω παπούτσια και παντόφλες για διαβητικούς και ανατομικές κάλτσες ενώ στη συνέχεια σκέφτομαι να εισαγάγω διάφορα είδη οικιακής χρήσης και έξυπνα προϊόντα κατανάλωσης». 
Και συνεχίζει: «Πρέπει να δουλέψω για να ζήσω. Εγώ έμπορος ήμουν πάντα. Η πολιτική με κατέστρεψε οικονομικά. Ήμουν ένας από τους μεγαλύτερους παιχνιδάδες που διέθετε η Ελλάδα. Αν τα είχα εγκαταλείψει τότε , τώρα δεν θα υπήρχαν αρκετές από τις μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών». 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ:
Αν πέσουν έξω οι δουλειές Παναγιώτη, έλα στα παζάρια...
Για σένα θα βρεθεί μια καλή θέση.
ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΗΝΕ .....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris