" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Παρέμβαση εισαγγελέα για το παρεμπόριο στη Θεσσαλονίκη.

Ζητά από την ΕΛΑΣ εντατικοποίηση των ελέγχων
Παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το υπαίθριο παρεμπόριο. Με παραγγελία της προς τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Σύρμω Κακάλη, ζητά την εντατικοποίηση των ελέγχων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, περιοχές όπου παρατηρείται ιδιαίτερα το φαινόμενο.

Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, το έργο της αντιμετώπισης του παράνομου υπαίθριου εμπορίου έχει ανατεθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας, η οποία, κατά διαστήματα αναπτύσσει ειδικές επιχειρησιακές δράσεις σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος για την καταπολέμηση του παρεμπορίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε τέτοια δράση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 782 είδη παρεμπορίου.

Στο πλαίσιο των ίδιων ελέγχων, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε βάρος 11 ατόμων για επαιτεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris