" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Να κοπούν οι φημολογίες. Κανονικά το παζάρι Φιλιατρών.

Από τα Filiatra news

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ θα διεξαχθεί φέτος η εμποροπανήγυρη για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Χαραλάμπους του θαυματουργού στα Φιλιατρά.
Αυτό τόνισε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Βασίλης Παπθεοδοσίου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την σελίδα μας.

Αφορμή για την ανακοίνωση αυτή, στάθηκε η ψευδής φήμη που κυκλοφορεί στην πόλη περί μη τέλεσης του πανηγυριού λόγω της φυγής από την πλατεία του λούνα πάρκ που τα τελευταία 8 περίπου χρόνια στηνόταν.

Ο κ. Παπαθεοδοσίου εμφανίστηκε .........

καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι αν και είχαν έρθει τα απαραίτητα για το στήσιμο του Λούνα παρκ, η ιδιοκτήτρια αρρώστησε και δεν μπορούσαν να το στήσουν. Το γεγονός αυτό είπε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΜΑΣ για τον πολιούχο της πόλης μας.

Για το Λούνα πάρκ η Δημοτική ενότητα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να φέρει κάποιο καρουσέλ ή ακόμα και συγκρουόμενα που θα στηθούν όπως πάντα επάνω στην πλατεία δίπλα από το συντριβάνι.
Αν όχι αύριο Κυριακή, τότε Την δευτέρα ο κ. Παπαθεοδοσίου αναμένει να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος κ. Νεκτάριο Ντόλο για να κανονιστούν οι λεπτομέρειες του πανηγυριού, και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στησίματος του.

Κλείνοντας ο κ. Αντιδήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες να σταματήσουν να αναπαράγουν τις φήμες που κυκλοφορούν γιατί αυτό θα κάνει κακό στο πανηγύρι μας αλλά και στην επισκεψιμότητα των πιστών στην πόλη μας.
- See more at: http://filiatranews.blogspot.gr/2015/01/blog-post_318.html#sthash.B4ZEynzS.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris