" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Απόλυτη ασυδοσία στο κέντρο της Πάτρας κατά το τριήμερο του καρναβαλιού καταγγέλλει ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής.

Απόλυτη ασυδοσία στο κέντρο της Πάτρας κατά το τριήμερο του καρναβαλιού καταγγέλλει ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής. 
Περίπτερο πούλησε 6.000 μαυροδάφνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κοτοπούλης την Κυριακή του Καρναβαλιού υπήρξαν περιπτώσεις απόλυτης ασυδοσίας στο κέντρο της πόλης, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα κεντρικό περίπτερο που πούλησε έξι χιλιάδες μπουκάλια μαυροδάφνη!

Επίσης, υπήρξαν περιπτώσεις παρεμπόρων που πουλούσαν αλκοόλ στο δρόμο, ενώ στήθηκαν υπαίθριες ψησταριές και πουλούσαν σουβλάκια, ενώ υπήρξαν επιχειρήσεις που έβγαλαν στον δρόμο ηχεία με μουσική, ακόμα και DJ΄s λειτουργώντας ως υπαίθρια πάρτι.

Ο Γιώργος Κοτοπούλης δηλώνει ότι τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν το διήμερο του καρναβαλιού θα πρέπει να τελειώσουν και υπογραμμίζει πως λόγω της ανεξέλεγκτης διάθεσης αλκοόλ από πλανόδιους μικροπωλητές, υπήρξε υπερβολικά μεγάλη αύξηση κρουσμάτων μέθης και μάλιστα σε νεαρής ηλικίας άτομα.

Οι καταστηματάρχες κάνουν λόγο και για διάθεση νοθευμένων ποτών και για το λόγο αυτό έχουν κρατήσει μπουκάλια που θα τα στείλουν στο Χημείο του Κράτους για να ανάλυση, ώστε να αποδειχθεί η ποιότητα των ποτών που πωλούσαν οι πλανόδιοι.

Για το θέμα αυτό ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής θα αναλάβει πρωτοβουλία, διοργανώνοντας ημερίδα στις 27 Απριλίου (σε αίθουσα της ΒΕΣΟ ΜΑΡΕ), όπου θα κατατεθούν απόψεις για το καρναβάλι του 2016.

«Είναι απαραίτητο να αποφασίσουμε τι καρναβάλι θέλουμε. Εάν είναι να μεταφέρουμε την διασκέδαση στους δρόμους, όπως έγινε φέτος με υπαίθριες ψησταριές και μουσική , να το πράξουμε, αλλά να γίνει συντονισμένα και οργανωμένα», τόνισε ο Γιώργος Κοτοπούλης.

Το θέμα απασχόλησε χθες το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris