" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Πάτρα:Ο Νιγηριανός εκτός από πλαστά CDs, της πούλαγε και έρωτα



Κάθισε να πιει έναν καφέ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και βρήκε τον μπελά της, όταν ένας Νιγηριανός, εκτός από cd, προσπάθησε να της πουλήσει και... έρωτα!

Ο λόγος για Πατρινή που θέλησε να πιει πριν από λίγες μέρες έναν καφέ στα Υψηλά Αλώνια, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα της έκανε καμάκι, και μάλιστα με μεγάλη επιμονή, ένας Νιγηριανός πλανόδιος πωλητής που την πλησίασε.

«Εσύ φαίνεσαι καλός άνθρωπος», της είπε αρχικά, αλλά η γυναίκα νόμιζε ότι ο τύπος της το είπε αυτό για να την καλοπιάσει και να της πουλήσει κάτι από την πραμάτεια του. Στη συνέχεια, όμως, έγινε πιεστικός και άρχισε να την φλερτάρει έντονα. Της ζήτησε ακόμη και το τηλέφωνό της για να την πάρει και να κανονίσουν να βγουν.
Στην προσπάθειά του δε να τη.... «ψαρέψει», δεν δίστασε να την ρωτήσει, εάν ένα κορίτσι που την πλησίασε ήταν κόρη της, προφανώς, για να μάθει για την οικογενειακή της κατάσταση. 
«Έχω μια κόρη, αλλά δεν είναι αυτή», του είπε και τότε ο Νιγηριανός τη ρώτησε εάν είναι παντρεμένη. Εκείνη απάντησε καταφατικά, ωστόσο απτόητος εκείνος δεν το έβαλε κάτω: «Πώς είσαι παντρεμένη αφού δεν φοράς βέρα;»
«Κόκκαλο» έμεινε η γυναίκα, δεν ήξερε τι να απαντήσει. «Μα είμαι παντρεμένη. Πώς θα σου δώσω το τηλέφωνό μου; Αν το σηκώσει ο άντρας μου τι θα του πω;». 

Τη... γλίτωσε ένας γνωστός της 
Το «πρεσάρισμα» του Νιγηριανού και το έντονο φλερτ δεν είχε τελειωμό και η γυναίκα δεν ήξερε πώς να τον... «ξεφορτωθεί».
Τη λύση της την έδωσε αναπάντεχα ένας γνωστός της που έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα από εκεί. Όταν την είδε και τη χαιρέτισε, βρήκε την ευκαιρία και του είπε: «Να ο άντρας μου. Έρχεται να με πάρει». Ο Νιγηριανός, μην μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό, έφυγε προς ανακούφιση της γυναίκας που είχε δεχθεί για ώρα το ευγενικό αλλά επίμονο φλερτάρισμά του. 
www.dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris