" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΦΡΙΚΗ....

ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΦΡΙΚΗ...........................................

Τριτοκοσμικους μας λενε που μας λενε , Αφρικη και χειροτερα μας εχουν .... εεε !  να και η σκονη , μας γεμισε την ατμοσφαιρα.     Σκεπασε ολη την Β. Ελλαδα και οχι μονο.    ΣΑΧΑΡΑ.
Τωρα ειμαστε και επισημα τριτοκοσμικοι.    Στο κατω κατω μια βολτα αρκει στην πολη για να καταλαβεις του λογου το αληθες.    Σε καθε οικοδομικο τετραγωνο εγχρωμοι λογοις λογοις εμποροι κανονικοι πουλουν απο CD μεχρι ομπρελες.      Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αιχμαλωτη απο τους αλλοδαπους με την εγκληματικοτητα να βαραει κοκκινο.   Καθε καρυδιας καρυδι , διαρρηξεις κλοπες ναρκωτικα.
Ανεργια η καινουρια μαστιγα που ολοενα και αυξανεται.   Κοιταζεις τα παιδακια στα σχολεια και λες. Πως ειναι δυνατον να τα μεγαλωνεις με τοσες ανεχειες πλεον και να μην μπορεις να σκιαγραφισεις το μελλον τους.    Βουλιαζουμε συνεχως και παμε χειροτερα απο ποτε.    Νεολαια χωρις δικαιωμα προσπαθειας επιδειξης των πτυχων τους.    Πεταμενη στο περιθωρειο.    Οπως παμε σε λιγο θα μεινουν μονο τα Σουπερ Μαρκετ και τα CAFE.   Αντε και τα σουβλατζηδικα σαν ειδος πολυτελειας.
Και τα μαγαζακια με οτι παρεις ενα ( 1 ) Ευρω παρε κοσμε τσαμπα ειναι.
Μια Κυριακη μενει να θυμιζει οτι ο κοσμος δεν επαψε να αισιοδοξει.   Στην Τουμπα με γεματο το γηπεδο ολα δειχνουν φυσιολογικα , το ιδιο και στο Καυτατζογλειο με τον κοσμο να ζητοκραυγαζει για την ομαδα του.     Ανατολικα στου ΧΑΡΙΛΑΟΥ και στο ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ η Μπουλ Μπαντ παιζει τραγουδια οπαδικα και δινει το συνθημα της νικης.    Οι μικροπωλητες κανουν χρυσες δουλειες και το χρημα κυλαει.   Και επειδη η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια  , να και ο λαχειοπωλης που πουλαει ελπιδες για μια καλυτερη ζωη.    Το πρακτορειο παρα διπλα γεματο απο πελατες και παικτες του ΚΙΝΟ του ΛΟΤΤΟ του ΤΖΟΚΕΡ και ολων των λοιπων τυχερων παιχνιδιων.     ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ λεει η ταμπελα και μαλλον ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να κανουμε οικονομια κοβοντας το το ρημαδι.   ΤΕΣΣΕΡΑ ( 4 ) Ευρω πηγε το πακετο και μυαλο μηδεν.   Δοση δανειου ειναι τα Ευρω στο συνολο μηνος για τα τσιγαρα.   Κοψε ομως το ενα , κοψε το αλλο δεν εμεινε και τιπουε για εμας.    Η εμεινε και δεν το ξερουμε ;   Αντε ας παρω κι' εγω στο 4 ενα Λαχειο.
Γιατι η ελπιδα δεν πρεπει να σβυσει.
http://thessnews.blogspot.com/2010/11/blog-post_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris