Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

4η Γιορτή Τσίπουρου, στη Πιπεριά Αλμωπίας

Μία μεγάλη γιορτή θα στηθεί για άλλη μια χρονιά στο χωριό Πιπεριά της Αλμωπίας!

Η 4η Γιορτή Τσίπουρου Πιπεριάς είναι πλέον θεσμός τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για τους δεκάδες επισκέπτες που καταφθάνουν κάθε χρόνο σ’ αυτήν για να γευτούν το παραδοσιακό τσίπουρο και πολλά άλλα τοπικά εδέσματα. Οι φιλόξενοι κάτοικοι του χωριού μας περιμένουν όλους με ένα χαμόγελο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί σε ένα μεγάλο φαγοπότι. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η γιορτή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πολλά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα τα οποία εκφράζουν όλα τα γούστα. Τα τρία περασμένα έτη, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ακόμη και στις περιπτώσεις που το κρύο ήταν τσουχτερό. Το τσίπουρο και τα συνοδευτικά «ζέσταναν» και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Την εκδήλωση διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Μορφωτικός Σύλλογος Πιπεριάς, τα μέλη του οποίου δουλεύουν από πολύ νωρίς για να είναι όλα όπως πρέπει. Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Aridaia News!