Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο επίσημος Π.Α.Ο.Κ., διώχνει τα σουβλατζίδικα

Ο ενιαίος ΠΑΟΚ ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα, προκειμένου να σταματήσει, όπως υποστηρίζει, μεγάλη οικονομική ζημιά, την οποία έχει υποστεί ο σύλλογος στην Τούμπα και στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας! Συγκεκριμένα, υπάρχει αίτημα της ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ που διαβιβάστηκε προς την εισαγγελία Θεσσαλονίκης προκειμένου να απομακρυνθούν έξω από τα δύο γήπεδα οι καντίνες, οι μικροπωλητές και οι κάθε είδους έμποροι, οι οποίοι -όπως υποστηρίζεται στη σχετική αναφορά- προκαλούν ζημία και δημιουργούν διαφυγόντα κέρδη, από τη στιγμή που οι ίδιοι οι σύλλογοι πωλούν αντίστοιχα προϊόντα μέσα στο γήπεδο, πληρώνοντας παράλληλα υψηλά ενοίκια.

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι οι καντίνες και οι μικροπωλητές δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις και ότι δημιουργούνται συνθήκες παραεμπορίου με θύμα τον σύλλογο.
Η αναφορά έφτασε στα χέρια του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Νίκου, ο οποίος ζήτησε από τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα Τούμπας και Πυλαίας να διενεργήσουν σε πρώτη φάση τους σχετικούς ελέγχους και να διαπιστώσουν αν υπάρχουν οι σχετικές άδειες λειτουργίας καθώς και αν πληρούνται οι υγειονομικές διατάξεις, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.