" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Κάνατε το εμπόριο σκέτο αχταρμά.

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Η ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ taxalia ΜΑΣ, ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΣΤΗΝ ...
ΟΔΟ-ΟΡΟΣΗΜΟ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΑΛΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Γραφείο Τύπου


Θεσσαλονίκη, 24 Νοεμβρίου 2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Έκκληση για την πάταξη του παραεμπορίου

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις εξακολουθεί να έχει το παραεμπόριο στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην επιχειρηματική δραστηριότητα εκατοντάδων επαγγελματιών. Φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτουμε αποτυπώνει τη σκληρή εικόνα υποβάθμισης την αγορά της Θεσσαλονίκης.

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση του φαινομένου προσλαμβάνοντας ακόμη και εταιρεία φύλαξης, πριν δύο χρόνια.

Θέσαμε το θέμα στις δικαστικές αρχές και τις αρμόδιες αστυνομικές και δημοτικές, χωρίς δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα. Η κίνηση στην αγορά έχει συρρικνωθεί και οι επαγγελματίες δεν μπορούν να αντέξουν άλλο τον αθέμιτο ανταγωνισμού του παραεμπορίου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης. «Οι τριτοκοσμικές συνθήκες στην πόλη μας πρέπει να εκλείψουν και όλοι οι αρμόδιοι οφείλουν να συνδράμουν στους επαγγελματίες επιβάλλοντας τη νομιμότητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Η παγίωση συνθηκών παρανομίας στην αγορά υπομονεύει το μέλλον των μικρών και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών. Απευθύνουμε δημόσια έκκληση σε κάθε αρμόδιο φορέα να παρέμβει για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικό το φαινόμενο», καταλήγει ο κ. Ζορπίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris