" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΧΑΝΙΑ:ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ

ΧΑΝΙΑ
Άμεση λύση ζητούν οι επιχειρηματίες της περιοχής 

Την λήψη μέτρων για πάταξη του παραεμπορίου κατά την καλοκαιρινή περίοδο στην τουριστική ζώνη του Πλατανιά, ζητούν οι επιχειρηματίες της περιοχής.

Σήμερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον Πλατανιά συναντήθηκαν με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος που έχει την ευθύνη της αστυνόμευσης από τον οποίο και ζήτησαν να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο κυρίως στην παραλιακή ζώνη.
 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των επιχειρηματιών Κώστα Πρώιμο, «το πρόβλημα ξεκινά από τους μεγάλους προμηθευτές που έχουν ένα κύκλωμα, με παραεμπόρους που τους δίνουν είτε φρούτα είτε γλυκά, ενώ υπάρχουν και έχουν μασέζ που δρουν στην παραλία»
 

Οι επιχειρηματίες του Πλατανιά υπολογίζουν το τζίρο από την δράση των παραεμπόρων στο 50% του τζίρου των επιχειρήσεων τους.
 

Στην συνάντηση συζητήθηκε και το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή και συμφωνήθηκε η αστυνόμευση να γίνεται σε συνεργασία της αστυνομίας με την δημοτική αστυνομία. Ωστόσο ζητήθηκε και από τους επιχειρηματίες να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους μπροστά από τα καταστήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris