" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ Ο Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γράφει ο Σταμάτης Μέλλος
πρόεδρος Υπαίθριων Εμπόρων

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, απ΄τη πίσω πόρτα και με τη στήριξη Μαντούβαλου, κατόρθωσε να εκλεγεί Δήμαρχος στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Χρησιμοποίησε στη προσπάθειά του αυτή, ‘σπαραξικάρδια επιχειρήματα’, που θα μπορούσαν να κάνουν τη...
Μάρθα Βούρτση, να υποκλιθεί ενώπιον της υποκριτικής μεγαλοφυίας του. Ποιος δε τον θυμάται να επικαλείται δακρυσμένος και κατακόκκινος την φτωχική καταγωγή του και την προσπάθεια που κατέβαλλε στον αγώνα της αναρρίχησης στη κοινωνία και την πολιτική. Έλεγε ασφαλώς ψέματα, αφού όλοι, όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι ουδέποτε εργάσθηκε, μόχθησε ή ίδρωσε για τον επιούσιο. Παιδί του κομματικού σωλήνα πάντοτε ένοιωθε απέχθεια για το μεροκάματο του μόχθου. Και αυτό δεν υπήρξε το μόνο ψέμα του.
Δεν προκαλεί συνεπώς καμία απορία η στάση του και στα ζητήματα που αφορούν τους νόμιμους υπαίθριους μικροπωλητές, αφού αυτοί έχουν την συνήθεια να ιδρώνουν για το ψωμί που τρώνε, κάτι που ο Δήμαρχος απεχθάνεται.
Έχει αποδειχθεί απηνής διώκτης των νόμιμων μικροπωλητών την ίδια στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια στα αίσχη που διαπράττονται από τους παράνομους αλλοδαπούς λαθροπωλητές.
Προφανώς τον συνδέει μαζί τους το κοινό μίσος εναντίον της απόδοσης έστω και ενός ευρώ στο ελληνικό δημόσιο. Βλέπετε όσοι έκαναν καριέρες χωρίς να εργασθούν ποτέ, έχουν την σταθερή τάση να θεωρούν όλους τους υπόλοιπους βλάκες.
Σταμάτης Μέλλος, Πρόεδρος Υπαιθρίων Εμπόρων 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris