" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Έμποροι της Κρήτης.

Χαιρετίζει την κίνηση της Περιφέρειας Κρήτης και του Αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη για την πάταξη του παραεμπορίου και προβάλλει την αναγκαιότητα της προσπάθειας όλων μας για την καταπολέμηση του,με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης  
Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και του Αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Λαμπρινού, αποτελεί σταθμό για το χρόνιο πρόβλημα του παραεμπορίου στην Κρήτη.
Γιατί συντονισμένα και σε Παγκρήτιο επίπεδο όλοι οι φορείς εξέφρασαν την βούληση να συνδράμουν και να βοηθήσουν στην υλοποίηση της πολιτικής βούλησης της Περιφέρειας, για την πάταξη του παραεμπορίου με την δημιουργία μικρών συνεργιών, σε όλα τα επίπεδα (πύλες εισόδου, Λιμάνια, Αεροδρόμια, παζάρια, Λαϊκές, παραλίες κ.α. ) και για όλες τις κατηγορίες (ειδών ένδυσης, υπόδησης, εργαλείων, καθισμάτων, παιχνιδιών, δερματίνων ειδών, cd, dvd, οπωροκηπευτικών, φρούτων, ζώων, καυσίμων, τσιγάρων, καλλυντικών κ.α.)
Πιστεύουμε ότι την επόμενη περίοδο ο καθένας από εμάς, από όποια θέση κι αν βρίσκεται, πρέπει να συνδράμει για την λύση του προβλήματος του παραεμπορίου στην περιοχή μας.
Δεν πρέπει κανένας φορέας να μη συμβάλει υπεύθυνα και αποτελεσματικά, στην καταπολέμηση του παραεμπορίου.
Την επόμενη περίοδο κανείς καταναλωτής και εν' όψει των εορτών του ΠΑΣΧΑ, να μην αγοράζει ΤΙΠΟΤΑ χωρίς αποδείξεις και εκτός αγορών ως πράξη ευθύνης απέναντι στον τόπο, να μην αγοράσει κανείς μας προϊόντα «μαϊμού» αμφιβόλου ποιότητας και αξίας ως πράξη ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας.
ΚΡΗΤΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris