" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Οι Αλβανοί προσβάλλουν τη μνήμη του ΤέληΑτύχημα που προκάλεσε ο ίδιος λένε οι Αλβανοί "εμπειρογνώμονες"

Οι Αλβανοί εμπειρογνώμονες που ερευνούν την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία, για να γνωστοποιήσουν το πόρισμα τους και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στην Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερο timing. «Δυστύχημα και όχι δολοφονία» χαρακτηρίζεται από τους Αλβανούς «ειδικούς» η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα.
Οι συγγενείς του άτυχου Αριστοτέλη αλλά και όλοι οι Χειμαρριώτες είχαν εκφράσει εξ’ αρχής τη δυσπιστία τους στην Αλβανική δικαιοσύνη και ζητούσαν την συμμετοχή ξένων εμπειρογνωμόνων και νομικών στην ανάκριση και την εκδίκαση της υπόθεσης. Είναι βέβαιοι για τη δολοφονία με εθνικά κίνητρα, και θεωρούν ότι βεβηλώνεται η μνήμη του.
Οι «ειδικοί» που δεν έκαναν νεκροψία του θύματος και δεν συνέλεξαν κανένα στοιχείο από τον τόπο του εγκλήματος - άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος του δεύτερου αποκλεισμού του δρόμου – αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για ατύχημα που μάλιστα προκάλεσε ο ίδιος!!!
Υπενθυμίζουμε ότι οι οκτώ νεαροί αλβανοί που εμπλέκονται στη δολοφονία, την ημέρα της δολοφονίας (πέρυσι το καλοκαίρι) επιτίθονταν φραστικά στους Χειμαρριώτες γιατί μιλούσαν Ελληνικά.
Ο εκπρόσωπος του Ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας εξέφρασε «την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό της κυβέρνησης. Αναμένουμε από την Αλβανία, ως κράτος-μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και υποψήφια προς ένταξη χώρα στην Ε.Ε., να εγγυηθεί την ορθή και ταχεία απονομή Δικαιοσύνης. Διατηρούμε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις ενέργειές μας στο μέλλον».

http://borioipirotis.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris