" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ στο ΛΑΓΚΑΔΑ


ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαγκαδά θα διοργανωθεί φέτος για πρώτη φορά, εμποροπανήγυρη με τη συμμετοχή εκθετών από διάφορες περιοχές της χώρας.
Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 18 Μαΐου και η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Μαΐου. Η Εμποροπανήγυρη θα λειτουργήσει στο χώρο των Λουτρών  Λαγκαδά, όπου οι μικροπωλητές θα  εκθέτουν την πραμάτεια τους.

Στο χώρο αυτό θα μπορεί να βρει κανείς από είδη ένδυσης και υπόδησης μέχρι είδη διακόσμησης για το σπίτι και εργαλεία, ενώ οι μικροί  και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να περιηγηθούν στον πανέμορφο χώρο των Λουτρών, ενώ παράλληλα θα μπορούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών των Ιαματικού Θερμαλιστικού Κέντρου.

Η διενέργεια εμποροπανήγυρης στο Δήμο Λαγκαδά υιοθετείται για πρώτη φορά  από τη νέα Δημοτική Αρχή και σαφώς κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Το ΄΄ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ΄΄ και η  ΄΄ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ΄΄ χαιρετίζουν και στηρίζουν τέτοιες καινοτόμες κινήσεις. Είναι μια εκδήλωση που πρέπει όλοι και με κάθε μέσο να στηρίξουμε καθώς θα  διαφημιστεί η περιοχή και θα δώσει ώθηση στην τοπική αγορά. Είναι  προς όφελος όλων να επιτύχει η εκδήλωση και να καθιερωθεί σαν θεσμός, για να αποτελέσει η περιοχή  πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.

Καβαρλής Δημήτρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris