" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ: Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ…

ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗΣ
Νέο δελτίο τύπου εξέδωσε πριν λίγο ο Πρόεδρος των υπαιθρίων εμπόρων Σταματης Μέλλος, για όλα αυτά που είπε ο δήμαρχος Πειραιά στο δημοτικό συμβούλιο για το Κυριακάτικο παζάρι.

Είναι πλέον εμφανές πως ένας Μικροπωλητής πήρε την πολιτική ταυτότητα του δημάρχου Πειραιά μιας που απαντά σε όλα σε αντίθεση με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο που λέει αερολογίες…

Ολόκληρο το δελτίο τύπου…
«Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ»

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κατόρθωσε να με επιβεβαιώσει πλήρως. Είναι ένας πολιτικός και ηθικός νάνος. Το αποδεικνύει αυτό η αντίδρασή του στην τελευταία μου δήλωση σχετικά με το Κυριακάτικο παζάρι του Πειραιά.

Επέλεξε στις αλήθειες να απαντήσει με ψέματα. Χρησιμοποίησε μάλιστα για τον σκοπό αυτό, τον επίσημο δημοσιογραφικό ιπποκόμο του, ο οποίος διέπραξε και την αθλιότητα να χρησιμοποιήσει την εφημερίδα που εργάζεται για να εκτελέσει την εργολαβία ψεύδους που του ανέθεσε το αφεντικό του.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο με τον μεροκαματιάρη... που ενώ σκαρώνει χαρμάνια λάσπης, έχει το θράσσος να υποδύεται τον δημοσιογράφο! Τη δουλειά του κάνει, γι αυτό πληρώνεται, αυτό, άλλωστε, είναι το μόνο που μπορεί.

Με τον Μιχαλολιάκο όμως θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι. Τον προειδοποιώ μάλιστα, ότι όσο αυτός θα λέει ψέματα εις βάρος μου, εγώ θα συνεχίσω να τον αποκαλύπτω με αλήθειες που θα κουρελιάζουν το προσωπείο του!

Ας φροντίσει λοιπόν να εφοδιάσει τον 'ιδιωτικής χρήσεως' (Ι.Χ.) 'δημοσιογράφο' του και με άλλα πιλοφόρια! Θα τα χρειαστεί!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris