" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Έχασαν το τόπι. Έλαβαν μέρος σε σύσκεψη, στην Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Mεγάλη σημασία αποδίδουν, όπως φαίνεται, οι ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ στην αντιμετώπιση του παρεμπορίου.
Γι' αυτό και αναζητούν τρόπους καλύτερης συνεργασίας σε επίπεδο υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Πέμπτη έγινε στην αμερικανική πρεσβεία μεγάλη σύσκεψη, στην οποία, εκτός υψηλόβαθμων παραγόντων της, μετείχαν εκπρόσωποι των πρεσβειών της Γερμανίας, της Μ. Βρετανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας, του ΣΕΛΠΕ, του υπουργείου Ανάπτυξης, της Διεύθυνσης Τελωνείων του υπουργείου Οικονομικών, ο διευθυντής του 5ου Τελωνείου Πειραιά Π. Δραμαντάνης, στελέχη πολυεθνικών που αντιπροσωπεύονται και στη χώρα μας, όπως Adidas, Puma, Μαρινόπουλος, Βάρδας κ.λπ., εκπρόσωποι των δήμων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά (σ.σ.: από τον Πειραιά ήταν ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργος Δαβάκης) και εκπρόσωποι άλλων φορέων που εμπλέκονται στο εμπόριο.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τρόποι για την καλύτερη αντιμετώπιση του παρεμπορίου, ακόμα και με τροποποιήσεις της κείμενης ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας, αλλά και για τον συντονισμό και τη μεγαλύτερη συνεργασία των διωκτικών αρχών.
Όπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη, στόχος δεν είναι μόνο η πάταξη του υπαίθριου παρεμπορίου, αλλά και εκείνου που συντελείται εντός καταστημάτων που είτε λειτουργούν χωρίς άδεια είτε διαθέτουν προς πώληση λαθραία αντικείμενα...
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=66051&colid=37&catid=27&dt=2011-04-17%200:0:0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris