" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Με μια λαμπρή τελετή υποδέχθηκε η Αθήνα το Άγιο Φως

Με μια λαμπρή τελετή υποδέχθηκε η Αθήνα το Άγιο Φως. Το κυβερνητικό αεροσκάφος, με την ελληνική αποστολή, επικεφαλής της οποίας ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δόλλης, προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 19:15 περίπου όπου και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη υποδοχή με απόδοση τιμών Αρχηγού κράτους.
Το Άγιο Φως μετέφερε στην Αθήνα ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου αρχιμανδρίτης Δαμιανός Πάνου, ενώ εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου, στην αποστολή συμμετείχε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος.

Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος, οι βουλευτές Μιχάλης Παντούλας από το ΠΑΣΟΚ, η Ουρανία Παπανδρέου από το ΛΑΟΣ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου.


Το Άγιο Φως θα μεταφερθεί με αυτοκίνητο του υπουργείου Εσωτερικών στον ναό της Εξαρχίας του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα και κατόπιν στις Ιερές Μητροπόλεις όλης της χώρας και στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας με πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris