Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Γεύσεις Κρήτης στο Ζάππειο!

Η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” είναι μια έκθεση με σκοπό την προβολή και προώθηση των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων υγιεινής διατροφής με ό,τι καλύτερο παράγεται στην Κρήτη - έτσι ώστε αυτά να γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κρητική γη και θα εκτίθενται στα περίπτερα των εκθετών-παραγωγών όπως: ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά, μέλι, γάλα, ζυμαρικά, σφακιανές πίτες, καλιτσούνια, ελιές κτλ.

Η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, στο κέντρο της Αθήνας από τις 17 έως τις 21 Απριλίου 2013 και σκοπός της είναι να καθιερωθεί ως σημαντική ενέργεια προβολής και προώθησης των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων ώστε να λαμβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η επόμενη διοργάνωση της “ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ” είναι προγραμματισμένη να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2013.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται καθημερινά μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από κρητικούς Συλλόγους και συγκροτήματα όλες τις ημέρες, ολοκληρώνοντας έτσι και προβάλοντας την κρητική φιλοξενία στους επισκέπτες της έκθεσης.

Την προσπάθεια στηρίζουν ο Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω, το Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδας και η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χανίων.