" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΜΟΥΔΑΝΙΑ 2013″ – ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ


Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των συλλόγων των Ν.Μουδανιών, μετά από πρόσκληση του Π.Σ Ο ΦΑΡΟΣ, με θέμα την προετοιμασία για τη μεγάλη γιορτή της πόλης μας που φέτος συμπληρώνει 34 χρόνια, και θα γίνει από 7 έως 14 Ιουλίου 2013.

Μέσα απο την συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων, καταγράφτηκε η σύμπνοια , η αλληλοϋποστήριξη και το πνεύμα συνεργασίας για κοινές πολιτιστικές-κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Εκ μέρους του ΔΣ ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους, τον Εμπορικό Σύλλογο Ν.Μουδανιών, το Σύλλογο Ποντίων Ν.Μουδανιών ‘ΑΛΕΞ.ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ”, την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Ν.Μουδανιών ΄Η ΒΙΘΥΝΙΑ’, το Σύλλογο Μικρασιατών ‘Η Αγία Θεοδοσία”, το Σύλλογο Γυναικών Ν.Μουδανιών ‘Η ΑΠΑΜΕΙΑ’.

Τους ευχόμαστε δύναμη για συνέχιση των δράσεων τους.

Η μεγάλη γιορτή της πόλης μας πλησιάζει.

Ελάτε μαζί μας να ετοιμάσουμε την αφίσα των εκδηλώσεων.

Φωτογραφήστε τον τόπο μας, στείλτε ηλεκτρονικά τη φωτογραφία (έως 20 Μαίου) και η καλύτερη θα γίνει η αφίσα των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Θέμα: Ν. Μουδανιά και Θάλασσα.

Όλες οι φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στην έκθεση φωτογραφιών, που θα γίνει κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων από 7-14 / 7/ 2013.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Συλλόγου, μπορείτε να βρείτε από τη σελίδα τους στο Facebook. http://www.facebook.com/farosmoudania/about

Τηλ. 2373 022544
Διεύθυνση. ΤΘ 189, τ.κ. 63200
E-mail. farosmoudania@yahoo.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris