ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Πανηγύρι Αγίας Σοφίας στο Ταύρο!!!

Καταγγελία αναγνώστριας(πέρυσι 19 Σεπτεμβρίου 2012)
Είναι αδιανόητο κύριοι σε πλατεία του Δήμου μας και για εξυπηρέτηση των σκοπών σας να παρκάρετε φορτηγά εντός της πλατείας, με αποτέλεσμα τη καταστροφή πλακιδίων επίστρωσης.

Απάντηση
Ξέρουμε ποιος είναι και δεν σας το λέμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι άνανδρο εκ μέρους σας..., κύριοι, να μην υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ συναδέλφων και μονίμως με προπηλακισμούς και απειλές να προσπαθείτε να κάνετε τις εκάστοτε...καθαρές δουλειές σας. Η φωτογραφία σας καθώς και η απάντηση σας είναι παντελώς άστοχα, για όποιον έχει ζήσει το πανηγύρι εκ των έσω, μιας και είναι ολοκάθαρο οτι τα φορτηγά ήταν στη σειρά. Μήπως, κύριοι, εκεί τέρμα δεξιά στη φωτογραφία ήταν κ το φορτηγό ενός από τα νέα διοικητικά σας στελέχη?

Ανώνυμος είπε...

Τι άνανδρο εκ μέρους σας κύριοι να παρακαλάτε το Δήμο κ την αστυνομία να μας κυνηγήσει στο πανηγύρι στο ίλιον.
Εκεί τι είδους αλληλεγγύη είναι;
Καλά γράφει ο Ψύχος.
Εγώ ξέρω το τράβηξα πέρυσι στα πανηγύρια στο ίλιον, που σε κάποια αλλαγή θέσης που ήθελα, η υπάλληλος με προέτρεψε στον Σάκη με τα πουλιά να με κανονίσει κ αυτός με κορόιδευε
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΚΟΣ είπε...