" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

1η Ανοιξιάτικη Ανθοκομική Έκθεση στο Πεδίο του Άρεως, από 12 έως 28 Απριλίου


Φέτος για 1η χρονιά, ανοίγει τις πύλες της η ανοιξιάτικη Ανθοκομική Έκθεση στο Πεδίον του Άρεως από τις 12 έως τις 28 Απριλίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 09.00 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!
Σκοπός της έκθεσης αυτής είναι η απόκτηση Ελληνικών ανθεκτικών φυτών, ποιοτικά ελεγμένων, από
όλους τους κατοίκους της Αττικής. Η υπεύθυνη και σωστή ενημέρωσή για τη φροντίδα και τη συντήρηση των φυτών και η σωτηρία του πλανήτη μας, είναι υποχρέωση όλων μας! Απευθείας από τον Έλληνα παραγωγό στον καταναλωτή σε προσιτές τιμές, πάνω από 100 φυτωριούχοι με περισσότερα από 1000 είδη φυτών, σας περιμένουν για να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα πιο όμορφα λουλούδια και φυτά για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Ο Ανθοκομικός συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής θεωρεί στις μέρες μας πρώτη ανάγκη την προώθηση του πρασίνου στην Αθήνα, και όχι μόνο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να δοθούν κίνητρα στους κατοίκους, στους Δήμους και στις οργανώσεις για την ανάπτυξη του πρασίνου.

Οι Έλληνες παραγωγοί τονίζουν την συμβολική και ουσιαστική σημασία αυτής της έκθεσης. Σε μια Αθήνα γεμάτη τσιμέντο και νέφος παροτρύνουν τον κόσμο να συνειδητοποιήσει το μεγάλο πρόβλημα και να γεμίσει κάθε ελεύθερο χώρο, εσωτερικό και εξωτερικό, με πράσινα φυτά. Το πράσινο δεν είναι πολυτέλεια, είναι πνοή ζωής.

Ο Ανθοκομικός συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής επιμένει Ελληνικά! Αποδείχθηκε περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια ότι ο κόσμος στηρίζει το Ελληνικό φυτό, αφού το μήνυμα «Φυτεύτε μόνο Ελληνικά φυτά, καλλιεργημένα από Ελληνικά χέρια γιατί είναι πιο ανθεκτικά» έγινε κυριολεκτικά βίωμα στον καταναλωτή.

Κύριος στόχος και σκοπός είναι να γίνει γνωστός ο ρόλος των Ελλήνων συνεταιρισμένων καλλιεργητών- παραγωγών καλλωπιστικών φυτών και λουλουδιών και στο κοινό και στην πολιτεία, για να μπορέσει να αναπτυχθεί περισσότερο η Ελληνική ανθοκομία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris